Cine este și cum arată sexy consiliera ministrului Sănătății? Am aflat și câți bani câștigă ajutorul lui Nelu Tătaru

consilieră-851×500

Nelu Tătaru se află pe drumuri mai tot timpul. În plină pandemie de coronavirus, ministru Sănătății a fost la Suceava, Arad, Deva sau Constanța. Ministrul apare la televizor mai tot timpul cu sfaturi pentru toți românii.

Totuși, până acum nu-și făcuse apariția și consiliera sexy și foarte tânără a ministrului. Acum s-a aflat însă cine este și cum arată consiliera personală a ministrului Sănătății.

Nelu Tătaru are parte de o noua consilieră pe listă. Femeia este tânără, dar areNelu Tătaru și studiile și experiența necesară în acest domeniu la doar 26 de ani.

Sexy-consiliera s-a angajat în Ministerul Sănătății la sfârșitul lunii ianuarie. Ioana Bianca Truchină venise în calitate de consilier personal al lui Tătaru, care era secretar de stat până să îl înlocuiască pe Victor Costache la șefia instituției. Cei mai mulți oameni aduși de Costache au dispărut, iar pe listă au apărut alții, precum Ioana Bianca Truchină.

Detalii interesante despre consiliera lui Nelu Tătaru

Potrivit contului ei de Facebook, Ioana lucrează câțiva ani în București. În 2018 a fost consilierul unui deputat.

Tânăra este absolventă a Facultății de Drept, din cadrul Universității de București, în anul 2017. Mai mult, Ioana a terminat și un master în Dreptul Muncii, tot la aceeași facultate.

Contul de Facebook este plin de fotografiile pe care le-a făcut din călătoriile în străinătate. Cea mai recentă excursie a avut loc în Iordania. În declarația de avere din acest an, reiese suma de 31.766 de lei, primită în calitate de consilier.

Ioana Bianca Truchină este extrem de implicată și în politică. “Experimentăm democrația de 30 de ani, iar electoratul pare mai obosit ca niciodată.

Împărtășirea disprețului popular pentru politicieni, neatenția către profilul și ofertele electorale ale candidaților și neconştientizarea faptului că cetățenii sunt autorii propriilor condiții de existență prin votul dat reprezentanților aleși nu duc decât la o separație din ce în ce mai accentuată între societatea civilă și instituțiile guvernamentale.

Acei actori politici care își pun propria persoană în bătaia focului, care muncesc din greu cu onestitate și consecvență, care riscă și schimbă mentalități așteaptă ca electoratul să se trezească din amorțeală. Începe numărătoarea inversă – în 10 zile ne vedem la vot”, scria consiliera anul trecut pe facebook.

Revista Presei