Cine este și cum arată sora frumoasei Laura Cosoi? Cele două seamănă foarte mult: de ce nu se mai afișează împreună

02 apr. 2021
Cine este și cum arată sora frumoasei Laura Cosoi? Cele două seamănă foarte mult: de ce nu se mai afișează împreună

Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase femei din România. La 39 de ani, aceasta are deja două fetițe, dar continuă să fie superbă și să întoarcă toate privirile pe oriunde trece. Până în anul 2014, vedeta se afișa peste tot împreună cu sora sa, Alina, cu care mergea chiar și în vacanțe.

Cele două erau nedespărțite și au fost apropiate de mici, mai ales că diferența de vârstă între cele două este minimă. Deși Alina locuia la Iași, împreună cu mama sa, Ligia, vorbea tot timpul cu sora ei, ceea ce se întâmplă și acum. Cele două, însă nu s-au mai afișat deloc împreună în ultimii ani și asta pentru că din 2014, Alina s-a căsătorit și s-a dedicat total familiei.

Laura Cosoi împreună cu mama sa și sora ei, Alina

Câțiva ani mai târziu și Laura a făcut acest pas, unindu-și destinul cu cel al lui Cosmin Curticăpean, un om de afaceri care o curta de mult timp. Însă vedeta era într-o relație cu Smiley și spera să aibă loc o căsătorie între ea și cel cu care împărțea casa de aproape 7 ani. Doar că artistul nu avea gânduri de familie, ceea ce a supărat-o teribil pe Laura, care a pus punct relației.

Laura Cosoi mai are și doi frați mai mici

Puțini știu că vedeta are de fapt patru frați. Pe Alina, alături de care a crescut, dar mai are doi frați vitregi mai mici, din partea tatălui, unul de 16 ani și altul de 10 ani. Recent, Laura Cosoi a postat pe facebook o fotografie emoționantă, în care a dorit să evoce amintirea părintelui său, răpus de coronavirus în urmă cu câteva luni.

„Dor de tine, tati! Azi, frățiorul nostru, fiul tău cel mic, împlinește 10 ani. Ne lipsești atât de mult…”, a scris vedeta pe facebook.

Laura Cosoi împreună cu tatăl și cei doi frați ai săi

Bărbatul suferea de diabet și organismul nu a putut face față viruslui. Moartea lui a luat prin suprindere pe toată lumea și nimeni nu s-a așteptat că tatăl Laurei nu va supraviețui.

„E foarte greu să accept că tata nu mai e alături de noi, dar ştiu că de acolo, de unde e, ne veghează. A plecat fix acum o săptămână, brusc şi a lăsat în inimile şi familia noastră un gol imens, un dor de nedescris. Iar acesta e doar începutul. E greu pentru toată lumea, dar mai ales pentru fraţi, cu atât mai mult cu cât amândoi sunt încă mici (Andrei are 16 ani, iar Marius, 10 ani) şi au nevoie de tată, un tată bun care să îi ghideze mai departe, aşa cum am fost şi noi ghidate”, scria Laura Cosoi pe blogul personal în urmă cu câteva luni.