Cine este și cum arată soția dictatorului Kim Jong-Un! Detalii neștiute din viața sa

kim jong un

Presa internațională vuiește că dictatorul Kim Jong-Un ar fi murit în urma unui atac de cord, însă informațiile nu sunt certe. Mai mult zilnic apar articole care spun despre acesta că este bine săntos. Despre liderul nord coreean se știu foarte puține. El a apărut primat dată în public în anul 2010. Atunci se credea că are 27 de ani.

Ri Sol-ju este soția sa, cu care ar fi împreuna din 2009. Nici vârsta ei nu se știe exact, dar se estimează că ar avea între 30 și 35 de ani și că i-ar fi dăruit deja trei copii conducătorului Coreei de Nord. Aceasta a impresionat la o vizită oficială în China, când a fost îmbrăcată cu o ținută foarte chic și a afișat un aer burghez.

Coreea de Nord a fost întotdeauna foarte discretă cu privire la identitatea celor din familiile liderilor, de aceea sunt puține detalii certe în presă despre aceștia.

Jurnaliștii de la Historia povestesc că dictatorului îi place foarte mult brânza, în special cea elvețiană și că în adolescență era pasionat de baschet. Mai mult, el şi un fan înrăit al echipei din Chicago, căreia i-a dedicat o întregă cameră din apartamentul său de atunci. Despre el, foştii săi colegi spun că îşi petrecea timpul făcând portrete ale lui Michael Jordan şi că purta, indiferent de ocazie, încălţămintea Air Jordans. De asemenea, lui îi plăcea să se îmbrace lejer, în trening.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Citește și:

Revista Presei