Cine este și cum arată soția lui Busu de la vreme? I-a fost studentă

11 dec. 2019
Cine este și cum arată soția lui Busu de la vreme? I-a fost studentă

Toată lumea îl cunoaște pe Busu de la Pro TV, dar puțini știu cine este soția prezentatorului. Florin Busuioc, veteran la postul de televiziune, și-a ținut departe de ochii presei viața personală.

Liliana este a doua soție a vedetei. Cei doi au împreună două fete, Natalia, în vârstă de 15 ani, și Catinca, de 8 ani. Busu a mărturisit cuma  început povestea lor de dragoste.

Cine este Liliana, cea de-a doua soție a lui Florin Busuioc. Vedeta PRO TV recunoaște: ”Mi-a fost studentă”

„N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, a declarat Florin Busuioc, într-un interviu pentru adevărul.

Cum a ajuns Busu la meteo?

„Eu la Meteo am ajuns pentru ca nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Ca asta e, se mai intampla. Mi-am luat concediu fara plata. Eu ma mutasem de la teatru cu carte de munca in Pro. Si neavand proiecte, mi se platea pe cartea de munca ce ramanea, un salariu minimal acolo, nu conta”, spunea Florin Busuioc.

La Pro TV, Busu ar câștiga peste 3000 de euro pe lună.