Cine este și cum arată soția lui Daniel Dines, miliardarul UiPath? Motivul pentru care aceasta i-a intentat divorț de trei ori până acum

22 apr. 2021
Cine este și cum arată soția lui Daniel Dines, miliardarul UiPath? Motivul pentru care aceasta i-a intentat divorț de trei ori până acum
Daniel Dines

Daniel Dines este oficial cel mai bogat român și totodată cel mai de succes. Acesta a scris istorie ieri cu UiPath, compania sa, care a fost listată la cea mai mare bursă din lume, Bursa din New York. Gigantul tech a fost evaluat astfel la 29 miliarde de dolari și a strâns în doar o zi 1,34 miliarde, cu mult peste ce avea ca obiectiv.

„Mai multi oameni ca niciodata se pot imbogati intr-un mod etic prin tehnologie. Daniel Dines e oficial mai bogat decat toti “baronii locali”, “baietii destepti”, si “regii asfaltului”. Iar spre deosebire de ei, el chiar merita fiecare dolar. Felicitari, UiPath! Felicitari si Accel si CapitalG, doi dintre investitorii mei prefarati 🙂, pentru miliardele generate”, a fost și mesajul lui Dani Oros, Head of Marketing la Google, conform voceabanilor.ro.

Cine este actuala soție a lui Daniel Dines

Ei bine și dacă în carieră, Daniel Dines a avut succes maxim, nu același lucru este valabil și în dragoste. Acesta are la activ un divorț și încă trei tentative eșuate de separare de cea de-a doua soție, Alexandra Dines.

El s-a despărțit în anul 2013 de Ileana Comănescu, iar un an mai târziu s-a căsătorit cu o angajată a lui de la companie, cu 16 ani mai tânără. Tânăra are acum 32 de ani și i-a intentat divorț de trei ori până acum Regelui Boților.

Alexandra Dines este soția lui Daniel Dines

Prima dată a depus actele de separare la doar 2 ani de la căsătorie, în 2016. Finalul a fost unul fericit, pentru că Daniel Dinesc a reușit să-și convingă soția să renunțe la acțiune până în anul 2017, când aceasta a recidivat.

Care a fost motivul pentru care Alexandra a cerut de trei ori divorțul de Daniel Dines

Din nou, cei doi s-au împăcat. În anul 2019, Alexandra Dines a depus și cea de-a treia cerere de divorț, dar taxa de timbru imensă a oprit-o din a continua procedura. Într-un final aceasta a renunțat la cerere.

Conform surselor Voxbiz.ro, motivele de divorț ar fi legate de numeroasele certuri și ieșiri ale lui Daniel Dines, care au determinat-o pe Alexandra să facă acest pas. Cum de fiecare dată soțul a promis că se schimbă, e a renunțat la acțiune.

Alexandra Dines este originară din municipiul Reghin, județul Mureș și a studiat Design și arte aplicate la Universitatea Tibiscus din Timișoara.