Cine este soția celebrului Lucian Mândruță? Nimeni nu a știut până acum cu ce se ocupă aceasta

Pe Lucian Mândruță îl cunoaște toată lumea. Timp de foarte mulți ani el a prezentat Știrile Pro Tv, dar Adrian Sârbu, patronul de atunci, a decis să-l dea afară după ce a descoperit că acesta înregistra știrile, în loc să le dea în direct. Ulterior, jurnalistul a continuat să rămână angajat în îndustria mass media, iar acum este un adevărat influencer pe rețelele de socializare.

Puțin știu, însă că soția lui este un reputat medic neurolog. Ea lucrează la Spitalul Universitar din Capitală, iar în această perioadă tulbure este pregătită să rămână cât mai mult la serviciu pentru a ajuta pacienții. Lucian Mândruță a postat un mesaj în acest sens pe pagina lui de facebook.

Ce a transmis jurnalistul

„M-am trezit la patru, de grijă. Soția mea, pe la 6. S-a spălat și-a facut bagajul: haine pentru câteva zile, în caz că trebuie să rămână la serviciu mai multe zile și nopți. În bagaj intră și o mască. A primit-o cadou ieri de la cineva. Atât are, una singură. Soția mea e medic. Lucrează la un spital din București. În fiecare zi vede 10, poate 20 de pacienți. Cum e la neurologie, poate că e mai ferită. Dar dacă unul cu durere de cap ajunge la ea crezând că-i accident cerebral și de fapt e corona?

Asta e întrebarea, și nu avem un răspuns la ea. Nimeni nu are. Îmi aduc aminte că acum o lună ne uitam amândoi la televizor la medicii chinezi, înfofoliți din cap până-n picioare în combinezoane speciale. Și chiar discutam: băi, da’ ce organizați sunt ăștia, ce isterie… Și după aia am aflat c-a murit și-un medic tânăr. Și ne-a trecut un fior.

Ieri seară am început să discutăm planuri de criză. Ce bani mai avem fiecare, pe ce carduri, și să ne dăm unul altuia PIN-urile, în caz de ceva… Înțelegeți? Și totuși, azi s-a trezit la 6, s-a îmbrăcat, și-a luat bocceluța de criză și-a plecat spre spital. Fără să crâcnească. Fără să se gândească vreo clipă la o alternativă la această datorie. Am vrut să vă spun și vouă asta. Că poate țineți minte până data viitoare când vă înjurați doctorii. Mulțumesc”, a scris Lucian Mîndruță pe contul personal de Facebook.

Revista Presei