Cine este tânăra care s-a aruncat pe geam de la etajul 6, complet dezbrăcată! Ce job avea în viața de zi cu zi

26 oct. 2019
Cine este tânăra care s-a aruncat pe geam de la etajul 6, complet dezbrăcată! Ce job avea în viața de zi cu zi

Încă un caz șocant în București. O tânără s-a aruncat pe geam de la etajul 6, complet dezbrăcată. Aceasta a fost prima ipoteză de lucru, însă în momentul de față nu se știe ce s-a întâmplat exact, dacă femeia s-a sinucis, a căzut din greșeală sau a fost împinsă.

Ioana Țîrlea avea 29 de ani și locuia împreună cu iubitul său în vârstă de 30 de ani, într-un bloc din Capitală, în chirie. Aceasta se afla singură acasă și se pare că era încuiată pe dinăuntru. De profesie era medic veterinar și conform apropiaților era deprimată pentru că nu-și putea găsi un loc de muncă.

O femeie a fost cea care a ajuns prima la Ioana, iar fata era încă în viaţă. Din acest motiv, medicii care au venit de urgenţă la faţa locului au încercat să o resusciteze. Dn păcate, tânăra nu a mai putut fi salvată.

Procurorii caută noi indicii

Vecinii au povestit că Ioana locuia cu iubitul ei, însă acesta nu ar fi fost acasă în momentul tragediei. Momentan, nu se ştie clar care a fost cauza morţii. Oamenii legii iau în calcul orice variantă, mai ales că lucrurile sunt destul de vagi. Pe de o parte, Ioana nu a lăsat niciun bilet de adio, iar pe de altă parte, anchetatorilor li se pare ciudat că doctoriţa era complet dezbrăcată în momentul în care a fost găsită, potrivit Observator.tv.

Iubitul fetei este așteptat acum la Poliţie, pentru a da declaraţii, iar în acest fel, oamenii legii să poată face anumite conexiuni, pentru a se constata cu exactitate cauza decesului tinerei de 29 de ani.

Sursa foto: spynews.ro