Cine este tatăl real al copilului Andreei Mantea? Cristi Mitrea nu apare ca părinte în certificatul de naștere al lui David

de:
14 iun. 2021
Cine este tatăl real al copilului Andreei Mantea? Cristi Mitrea nu apare ca părinte în certificatul de naștere al lui David
Andreea Mantea și fiul ei, David

Andreea Mantea are un băiețel superb pe nume David, iar deși până acum se știa că tatăl acestuia ar fi Cristi Mitrea, fostul iubit al vedetei, acum ies la iveală amănunte neștiute despre relația celor doi.

Cristi Mitrea nu apare ca părinte pe certificatul de naștere al lui David, iar luptătorul MMA are un motiv bine stabilit pentru care a luat această decizie.

Cine este tatăl real al lui David

Luptătorul MMA și Andreea Mantea s-au cunoscut în cadrul emisiunii Burlăcița. Cei doi au avut o relație de doar câteva luni după ce reality show-ul s-a terminat, iar după ce s-au despărțit, vedeta l-a anunțat că este însărcinată.

Cristi Mitrea mărturisește că cei doi nu au vorbit niciodată despre întemeierea unei familii sau despre un copil, iar Andreea Mantea era foarte hotărâtă să păstreze copilul orice s-ar întâmpla.

Mai mult de atât, luptătorul susține că avea îndoieli inclusiv legate de paternitatea sa, așa că a preferat să nu recunoască copilul.

Motivul pentru care Cristi Mitrea nu apare în certificatul de naștere

Cristi Mitrea a mai povestit că își iubește băiatul foarte mult, însă la acel moment nu era pregătit să devină tată, mai ales în contextul în care relația celor doi se terminase.

”Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ”nu l-ai dorit” este faptul că alesesem că termin relația, eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul.

Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci”, a mărturisit fostul iubit al Andreei Mantea în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce relație are Cristi Mitrea cu David

Cât despre relație dintre el și David, cei doi se înțeleg perfect. Luptătorul de MMA a mărturisit că David îl liniștește, îl echilibrează, chiar dacă în primă fază, acesta nu își găsea liniștea.

Cristi Mitrea a mai adăugat că și-a dorit să nu repete greșelile din familia sa, așa că a reușit în final să aibă o relație cu david așa cum și-a dorit.

”Am avut o perioadă în care nu eram linștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea.. am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a mai spus Cristi Mitrea.