Cine i-a stricat vacanța Andreei Marin! Imaginile care au încins internetul: Nu se aștepta la asemenea reacții

Andreea Marin a uimit pe toată lumea. A postat noi imagini fabuloase din vacanța din Bali. Peisajul de vis și plimbările pe care le-a făcut i-au priit de minune vedetei. Imaginile au încins însă internetul.

Cine i-a stricat vacanța Andreei Marin!

Unii dintre fanii Zânei Surprizelor nu au fost de acord cu ce a făcut bruneta și au criticat-o la scenă deschisă. O vorbă spune că după muncă vine și răsplata. După un an 2019 extrem de obositor, Andreea Marin l-a luat pe iubitul ei, Adrian Brâncoveanu și au plecat în Bali.

Acolo s-a relaxat, a făcut meditaţii şi a dedicat timp doar pentru ea.

În expediţia de peste mări şi ţări, Andreea Marin a vrut să cunoască cât mai multe noutăţi din viaţa şi obiceiurile localnicilor, iar una dintre activităţile lor specifice reprezintă plimbarea turiştilor pe elefanţi.

Andreea a postat mai multe imagini pe internet cu elefanți, fapt ce i-a stârnit pe cei care se ocupă de drepturile animalelor. Reacţia fanilor săi a fost una destul de dură. Unii i-au spus că deşi pentru turişti este o distracţie, pentru animale nu înseamnă decât un abuz.

„Nu promova plimbările pe elefanți, aceste animale sunt abuzate ca să plimbe turiști, m-aș fi așteptat să cunoști această problemă”, „Vezi instrumentul acela ascuțit din mâna tipului? Cu ăla îi înțeapă pe elefanți în zona urechilor pana le dă sângele și fac răni.

Doar ca să ne distreze pe noi turiștii pentru câteva clipe. E trist. Pe tigri îi anesteziază cu o substanța până își pierd mirosul doar să stea liniștiţi să facă poze turiștii cu ei”, sunt câteva dintre comentariile transmise de fani pe Instagram.

Loading...

Revista Presei