Cine merge în marea finală Survivor România, alături de Lola și Emanuel. Publicul a decis

18 mai 2020
Cine merge în marea finală Survivor România, alături de Lola și Emanuel. Publicul a decis

Este scandal mare pe rețelele de socializare legat de finala Survivor România. Prezentatorul Dan Cruceru nu a explicat clar cum vor fi stabiliți ceilalți doi concurenți, care vor merge în finală, iar fanii au început să se certe între ei.

O parte spun că publicul va decide, iar în aceste condiții, în mod clar favoriți ar fi Elena Ionescu și Iancu Sterp, conform opiniei internauților. Fanii emisiunii spun, însă că nu ar fi deloc corect întrucât Faimoasa a dovedit o formă sportivă foarte slabă și nu ar merita să ajungă în ultimii patru.

De cealaltă parte, nimeni nu-l contestă pe Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp. Tănărul de 21 de ani a dovedit că este un concurent foarte puternic și are și foarte mulți susținători, încă din perioada când se afla la emisiunea Puterea Dragosteri, emisiune difuzată de Kanal D și prezentată de Andreea Mantea.

Două scenarii frunizate de fanii Survivor

Fanii spun că nu ar fi corect ca Cezar Juratoni să nu intre în primii patru. Reamintim că acesta a pierdut la limită în fața lui Emanuel, jocul care l-ar fi dus direct în finală. Lola s-a impus categoric și a dovedit că este într-adevăr cea mai bună sportivă, la fete, din competiție.

Pe rețelele de socializare există două curente: o partea care crede că Elena Ionescu și Iancu Sterp vor merge în finală, trimiși de public și susținuți de Kanal D și o alta care cred că va exista un algoritm corect în care ultimii doi finaliști vor fi deciși corect și că aceștia ar trebui să fie Cezar și Iancu.

Rămâne de văzut cum se va finaliza Survivor România, prima ediție și care înlocuiește practic vechiul Exatlon.