Cine sunt complicii lui Dincă! Perchezițiile informatice relevă noi detalii cutremurătoare despre monstrul din Caracal

Gheorghe Dincă era un om liniștit, care-și vedea de treabă, la cei 66 de ani ai lui. Așa îl descriu cei mai apropiați vecini ai lui. Nu mergea la restaurante sau cârciumi, ci bea acasă, fiind dependent de alcool. Deși părea că nu cunoaște nimic despre tehnologie, acesta avea un aparat foto de ultimă generație și un laptop performant.

Perchezițiile informatice au arătat că monstrul din Caracal accesa des filme pentru adulți. Anchetatorii merg din ce în ce mai mult pe ipoteza că acesta ar fi avut complici la crimele sale și nu este exclus ca aceștia să fie printre persoanele cu care el discuta cel mai mult.

Gheorghe Dincă avea și cont de facebook, iar procurorii îi verifică acum conversațiile. Din cercul de suspecți fac parte mai multe persoane din anturajul bestiei, dar și membri ai familiei, care susțin că nu au constatat nimic suspect în casa groazei. Reamintim că după ce a răpit-o pe Luiza Melencu, soția lui Dincă a petrecut o lună cu acesta în locul în care se presupune că ar fi ucis-o pe fată.

Loading...

Revista Presei