Cine va câștiga marea finală Survivor România! O vedetă Kanal D rupe tăcerea. Dezvăluirea la care nimeni nu se aștepta

survivor romania

Au mai rămas doar șapte concurenți la Survivor România, iar reality show-ul va lua sfârșit foarte curând. Patru Faimoși: Cezar Juratoni, Elena Ionescu, Ghiță Balmuș, Emy Alupei și trei Războinici: Emanuel Neagu, Lola Crudu și Iancu Sterp au mai rămas în luptă pentru marele premiu de 250.000 de lei.

Doar unul va primi trofeul Survivor România și nu se știe exact cum va fi decis marele câștigător. Momentan competiția este la nivelul jocurilor individuale. Ema Huruială a fost ultima eliminată, iar în seara aceasta încă un concurent va fi trimis acasă sau mai exact în resortul de lux din Republica Dominicană, unde sunt plasați și restul concrenților eliminați.

Pentru că granițele Republicii Dominicane sunt închise, producătorii Kanal D nu au avut de ales și au fost nevoiți să le asigure cele mai bune condiții celor care nu au putut reveni acasă cu avionul. În ultimul joc pentru imunitate s-au impus Emanuel și Lola, dar mai urmează în această seara încă două care vor cântări mult în eliminare.

Pe cine vede Cristina Șișcanu câștigător

Când vor rămâne șase concurenți, Dan Cruceru a anunțat noi reguli. Cristina Șișcanu, vedetă Kanal D și fost concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor România a dezvăluit cine va câștiga competiția, în opinia ei. Deși pe rețelele de socializare, Iancu Sterp este cotat cu prima șansă și mai nou și Cezar a început să câștige fani, soția lui Mădălin Ionescu mizează pe Emanuel.

“Toți sunt buni, dar mie mi se pare că Emanuel ar fi cel mai îndreptățit să ia trofeul. A fost foarte bun în competiție până acum”, a comentat Cristina pe contul ei de Instagram. Ea a fost prima eliminată din competiția Survivor România și acum este concurentă la Bravo ai stil! Celebrities. Colaborarea ei cu Kanal D este una veche și reluată în ultima perioadă.

Revista Presei