Cine va câștiga Puterea Dragostei? Andreea Mantea, în lacrimi: Știu că nu este corect față de ceilalți

Andreea Mantea

Andreea Mantea se apropie de finalul aventurii sale în cadrul show-ului „Puterea Dragostei”. La penultimul episod al sezonului 2, prezentatoarea a izbucnit în lacrimi, după ce participanții au primit-o cu aplauze și i-au scandat numele.

Andreea Mantea nu va mai prezenta „Puterea Dragostei” începând cu sezonul următor, dorind să se dedice mai mult familiei. Însă, Andreea Mantea a demonstrat că despărțirea de acest show de televiziune nu este simplă:

Cine va câștiga Puterea Dragostei? Andreea Mantea, în lacrimi: Știu că nu este corect față de ceilalți

“M-ați făcut astăzi să plâng încontinuu, pentru că sunteți frumoși și mă bucur tare mult că sunteți aici. Mă bucur că ați învățat anumite lecții, mă bucur că v-ați schimbat în bine. De ceva timp mi-e foarte greu să-mi iau la revedere de la voi, să conștientizez, și nu accept.

Am trecut prin foarte multe, îmi este greu să explic asta, dar ați fost minunați. A fost o perioadă extrem, extrem de grea, și nu doar aici, ci și în casele oamenilor. Multe vieți nu mai sunt la fel. Oamenii nu mai sunt la fel. Eu mă bucur că voi ați fost aici și nu a trebuit să treceți prin această schimbare.

Câtă iubire, câte gânduri, momente frumoase, încercări eșuate de a pleca… și mereu v-ați dat seama că tot aici vă este mai bine. E greu să accepți, o dată acceptat poți merge mai departe”, a spus prezentatoarea reality show-ului matrimonial în timp ce își ștergea lacrimile.

De asemenea, Andreea Mantea a vorbit și despre câștigătorii finalei, ținând să precizeze că, pentru ea, toți cei care au ajuns până în finală pot fi numiți câștigători.

„Unii urcă mai multe trepte, alții mai puține. Știu că nu este corect, față de ceilalți, dar este o competiție frumoasă. Chiar dacă numai doi dintre voi vor fi câștigătorii acestui sezon, mai exact premiații, din punctul meu de vedere toți sunteți câștigătorii pentru că ați ajuns până aici. A fost o competiție. Felicitări!”.

Revista Presei