Cine va câștiga Survivor România! Fanii au decis deja pe rețelele de socializare: cine are cei mai mulți susținători

survivor

Survivor România a intrat în linie dreaptă. În următoarele zile se vor înregistra noi eliminări, iar după jocurile pentru imunitate se va decide cine intră în marea finală. Pe rețelele de socializare, fanii și-au votat deja favoriții.

Cei mai mulți mizează pe victoria lui Iancu Sterp. De altfel, Războinicul s-a impus deja în două dintre cele trei jocuri individuale de până acum. Într-adevăr unul a fost câștigat în echipă cu Ema și în special datorită prestației acesteia, dar cert este că șansele lui spre marele premiu sunt foarte mari.

Cine rămâne în finală

Primul joc pentru imunitate a fost câștigat la fete de Emy Alupei de la Faimoși, dar fanii nu îi dau nicio șansă la premiu. Deși performanțele sportive ale Elenei sunt slabe, aceasta continuă să aibă mulți susținători, de aceea toți o văd în finală. Din spate vine puternic Cezar Juratoni, care a început să aibă din ce în ce mai mulți fani.

Emanuel a mai pierdut din admiratori, după eliminarea lui Andrei, iar Ema este cotată cu zero șanse la marele trofeu Survivor România. Nici Ghiță nu se află în preferințele publicului.

Majoritatea văd o finală în patru între Cezar, Elena, Iancu și Lola sau Emanuel. Ca mare câștigător, cel puțin pe Instagram și Facebook, cei mai mulți îl văd pe Iancu. Fratele lui Culiță Sterp a impresionat atât prin performanțe sportive, cât și prin atitudinea sa fair play.

Revista Presei