Cine va fi următorul antrenor al FCSB? Nume surprinzător anunțat de Mirel Rădoi

04 iul. 2020
Cine va fi următorul antrenor al FCSB? Nume surprinzător anunțat de Mirel Rădoi

FCSB nu mai reușește de 5 ani să câștige titlul în Liga 1, iar unul dintre motive este cu siguranță reprezentat și de lipsa antrenorilor bine sau foarte bine cotați. 

Gigi Becali a preferat antrenori comozi, fără personalitate, în fața cărora își putea impune cu ușurință punctul de vedere. Un exemplu elocvent în acest sens este Bogdan Vintilă, un antrenor apărut de nicăieri în fruntea celei mai susținute echipe din Liga 1.

După al cincilea an în care eșuează în a cuceri un nou titlu de campioană, Mirel Rădoi, selecționerul primei reprezentative, înaintează o variantă surpriză pentru banca tehnică a FCSB.

„Reghecampf a venit după ce am plecat eu. A luat echipa de pe 4 sau 5 și a dus-o pe 2, pierzând campionatul cu Astra. Poate fi un antrenor care să redreseze echipa.”, a spus Rădoi, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

FCSB trece printr-o situație critică în Liga 1. De la reluarea campionatului, echipa lui Bogdan Vintilă a reușit 1 victorie, 2 egaluri și 1 înfrângere suferită chiar în fața rivalilor la titlu, CFR Cluj.

Performanțele lui Reghecampf la FCSB

Laurențiu Reghecampf a fost în două rânduri antrenor al FCSB. În primul mandat, Reghe a reușit să câștige de două ori campionatul, o Supercupă și o Cupă a Ligii.

Mai mult decât atât, sub Reghe, FCSB a avut unele dintre cele mai mari performanțe pe plan european ale FCSB, în ultimii 20 de ani.

Cu el pe bancă, FCSB a învins deținătoarea Champions League, Chelsea, scor 1-0. De asemenea, cu Reghe antrenor, FCSB a reușit în premieră să elimine o deținătoare a Cupei Campionilor Europeni / Ligii Campionilor. (Ajax Amsterdam, în sezonul 2012-2013 din Europa League).