Cine va intra direct în finală la Survivor România! Cine are cele mai mari șanse la marele trofeu

survivor romania

Survivor România a intrat în linie dreaptă. Jocurile care vor avea loc sâmbătă și duminică vor trimite doi concurenți direct în finală, iar publicul nu va avea niciun rol în această ecuație. În competiție au mai rămas trei Faimoși: Elena, Emy și Cezar și trei Războinici: Lola, Emanuel și Iancu.

Sâmbătă vor fi eliminați primii doi concurenți, adică cei care nu vor mai avea nicio șansă să intre direct în finală, iar duminică se va afla exact cine sunt primii doi finaliști. Așadar concurenții care vor avea cele mai slabe rezultate sâmbătă vor fi eliminați, dar probabil publicul i-ar putea salva mai târziu.

Cine sunt favoriții fanilor

Fanii și-au ales deja favoriții pe rețelele de socializare. Dacă la fete, toată lumea mizează pe Lola, care este considerată a fi cea mai bună sportivă dintre fetele rămase în concurs, la băieți lupta este foarte strânsă, toți cei trei concurenți având șanse mari.

Totuși cea mai mare susținere o are din nou Iancu, pe care mulți îl văd câștigător la Survivor România. Și Elena Ionescu are foarte mulți fani, însă aceasta a afișat o formă slabă în competiție în ultima perioadă.

Update: Emanuel si Lola au castigat jocurile de sambata si merg primii in etapa urmatoare.

Emy si Cezar sunt ceilalti doi care merg in jocul care-i pot duce direct in finala.

Revista Presei