Ciprian Marica, prins cu o femeie măritată în camera de hotel! Soţul înşelat a filmat totul VIDEO

marica

Cunoscutul fotbalist de națională, Ciprian Marica, a fost surprins anul trecut într-o cameră de hotel cu o femeie măritată. Cu toate acestea, clipul a ajuns pe internet de abia la finalul lunii aprilie, după ce a fot publicat de Ziar de Cluj.

Totul a fost filmat

Ciprian Marica a revenit în prim-plan cu o înregistrare făcută încă din august 2019, care a ajuns însă abia astăzi pe internet, fiind publicată de ziardecluj.ro.

Se pare că soțul înșelat este chiar fiul fostului șef al Transgaz. Mai mult, Marica și cei doi soți se știau de mai mult timp, după ce familiile ar fi vecine într-un bloc din Mamaia.

Ce mesaje i-au transmis fanii lui Marica

”Golgeter innascut felicitari pentru hatrik-ul de la Cluj!!!”, ”Returul se joaca cu spectatori sau fără?”, ”Un atacant adevarat. Si retras din activitate marcheaza !! ??”, ”Ce punct ai selectat pe declarație când ai făcut deplasarea la Cluj?!”, au transmis internauții după ce clipul a apărut pe internet.

Ciprian Marica e ultimul golgeter important al Naționalei României. Marica a înscris 25 de goluri în 71 de apariții sub tricolor. Marica s-a retras în 2016 din fotbal, la doar 30 de ani, din cauza unei serii de accidentări. Acum, Marica conduce Farul Constanța.

Revista Presei