Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

24 nov. 2020
Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Oana Zăvoranu și-a atras multe antipatii în ultimele săptămâni, după ce a luat la țintă tot showbizul românesc. Cum era de așteptat, aceasta primește și replici pe măsură.

Andreea Tonciu a fost criticată dur de Oana Zăvoranu, pentru modul în care arată și mai ales pentru cum arăta înainte de operația de rinoplastie.

Mai exact, Oana Zăvoranu a adăugat în urmă cu câteva zile o imagine cu Andreea Tonciu pe InstaStory, în dreptul căreia apărea întrebarea: „Ce e înalt ca formă de relief?”.

Tot „Querida” a fost cea care a oferit și răspunsul, adăugând mai multe emoji-uri cu râsete, alîturi de textul: „Fostu’ tău nas…”.

Într-un mesaj pe pagina ei de Instagram, Tonciu îi dă o replică pe măsură Oanei Zăvoranu, chiar dacă nu o numește pe aceasta cu nume și prenume.

Andreea Tonciu: Sunteți penibili când judecați o femeie

„Sunt foarte siderată de anumite persoane, oameni, femei bărbați care nu au ce sa facă și își pierd timpul dând niște comentarii foarte urâte. Mă judecă, îmi vorbesc foarte urât și eu chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persoană când tu ești mai grav.

Ce ați face dacă n-ar exista Andreea Tonciu. Tonciu e șmecheră și Tonciu o să fie șmecheră toata viața ei. Pe mine efectiv nu mă interesează ceea ce spuneți, sunteți penibili când judecați o femeie”, a spus Andreea Tonciu!