Circ total în showbiz! Alex Velea i-a umilit public pe Alexia Eram și Mario Fresh! Dezvăluiri care o fac de râs pe Andreea Esca

11 oct. 2020
Circ total în showbiz! Alex Velea i-a umilit public pe Alexia Eram și Mario Fresh! Dezvăluiri care o fac de râs pe Andreea Esca

Alex Velea este extrem de dezamăgit de discipolii lui, Mario Fresh și Lino Golden. După ce s-a ocupat de ei de mici și i-a transformat în vedete, acum au ajuns la cuțite și umilințe în public. Deși erau extrem de uniți, au ajuns să se certe din cauza iubitelor.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca și Antonia nu s-au suportat niciodată și conform mai multor surse media cele două s-au înțepat mereu. La un moment dat artista i-a spus lui Mario să-și lase iubita acasă pentru că îl încurcă la studio, iar de aici doar un pas până la un veritabil circ.

De la aceste șicane ale fetelor, au ajuns și Mario Fresh și Alex Velea să se certe, deși tânărul a locuit mult timp chiar în casa acestuia, fiind numit chiar fiu adoptiv.

“Totul a început atunci când Antonia i-a reproșat Alexiei că este prea arogantă și tupeistă. Tot ea este cea care i-a cerut lui Alex să nu îi mai permită Alexiei să stea toată ziua, bună ziua, la studioul de înregistrări. Mario a avut un șoc când a auzit asta și au început să se contreze. Războiul s-a mutat apoi în mediul online, iar Velea și Mario au ajuns să nu își mai vorbească deloc. Practic, ei au ajuns să fie despărțiți de femei, deși erau atât de uniți și țineau enorm unul la celălalt”, au declarat surse din anturajul artiștilor pentru Impact.ro.

Chiar dacă Mario și Alexia au încercat să țină lucrurile ascunse, în special datorită Andreei Esca, Alex Velea a dat cărțile pe față și practic i-a umilut pe cei doi tineri în public. Mario a fost numit trădator și bătăuș, iar imaginea lui a fost șifonată destul de serios în contextul în care se știa cât de multe a făcut Alex Velea pentru el.

Alex Velea, umilință publică pentru Mario Fresh și Alexia Eram

Se știe și că Andreei Esca nu-i place să aibă numele asociat cu vreun scandal, iar în cazul de față fiica ei este personaj central. După bătaia de la Mamaia, în care au fost implicați Jador și Mario Fresh, dar unde a fost prezentă și fiica ei, acum tot acest circ nu-i face bine vedetei Pro Tv, care este prinsă la mijloc.

“Nu mai incerca sa indulcesti situatia si sa te victimizezi cum ai facut toata viata. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrari si batai (pe care tot tu, batausule, le-ai generat). In schimb, tu ti-ai bagat fratii la “inaintare” dupa ce i-ai “imbarligat” sa se certe cu toata lumea cu care aveai doar tu probleme. Te-ai injurat de morti, de familii cu acest boschet de preerie zis Abi, ca mai apoi sa fie fratele tau. Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut si educat asa. De ziua ta, sper sa ai parte de toata fericirea pe care o mimezi pe IG. La multi ani, Serpisorului. Aaa si apropo… nu s-a incheiat nimic, abia incepe”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Un scenariu similar s-a întâmplat și cu Lino Goldean, care a intervenit bizar în conflict. Acesta chiar a apărut și alături de Abi Talent, adolescentul cu opt clase care instigă permanent la ură și insultă femeile cu toate ocaziile. Între Alex Velea și Abi Talent este un conflict vechi, așa că artistul a fost profund jignit de celălalt protejat al său.

Pentru că a vrut să se separe complet de Mario Fresh și Lino Golden, Velea a cerut impresarului său să renunțe și el la cei doi băieți. Cum acesta a refuzat, a fost concediat pe loc.

“Mario și Lino sunt impresariați tot de Ursu. Alex i-a cerut impresarului său să termine colaborarea cu cei doi, însă Ursu s-a opus. A spus că nu vrea să fie târât în acest scandal și că el este interesat doar să își continue munca și să se ocupe de toți, ca și până acum. Deranjat de spusele celui pe care îl consideră cel mai bun prieten, Velea nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus lui Ursu să rămână cu Mario și Lino pentru că el își va găsi un alt impresar. Practic, l-a concendiat. Și chiar și-a găsit deja pe altcineva care să se ocupe de concerte. Este un mare păcat că s-a ajuns la așa ceva de la niște simple șicane între femei. Este pur și simplu șocant. Adevărul este că cei trei funcționează perfect împreună, însă separat, Velea va intra într-un con de umbră din nou, iar Mario Fresh și Lino or să dispară în maximum șase luni. Reușiseră să formeze un trio frumos și să aibă sute de mii de fani. Păcat”, a spus o sursă pentru playtech.ro.