Toggle Menu
  1. Home/
  2. Externe/

Circ total între politicieni: ,,Proasto!”, ,,Femeie uşuratică!”. Replica a fost șocantă

  1. Home/
  2. Externe/

Show total în direct la televizor! Doi politicieni s-au dat în spectacol, uitând că sunt filmați și că sunt prezenți la o dezbatere publică. Vladimir Jirinovski şi Ksenia Sobchak, doi candidaţi la alegerile prezidenţiale din Rusia s-au certat în cadrul unei emisiuni difuzate în direct, informează Meduza.io.

Liderul LDPR a numit-o pe contracandidata sa ,,proastă” şi ,,femeie uşuratică”. În replică, Ksenia Sobchak l-a stropit pe politician cu apa din paharul său. Jirinovski nu s-a oprit aici şi a continuat să compare dezbaterile cu reality show-ul moderat cândva de fosta jurnalistă.

Cazul aminteşte de o întâmplare asemănătoare care a avut loc în 1995, la fel, în cadrul unei dezbateri electorale din Rusia. Atunci Vladimir Jirinovski l-a stropit cu sucul din pahar pe contracandidatul său, Boris Nemtsov, scrie mediafax.ro. Data alegerilor prezidenţiale din Federaţia Rusă a fost stabilită de Camera Superioară a parlamentului rus pentru 18 martie. Favorit este din nou Vladimir Putin.

Știrea cu cei doi protagoniști ai circului televizat a făcut, însă înconjurul lumii și a devenit virală. Majoritatea au aplaudat reacția candidatei, care l-a stropit cu apă peste față pe cel care o jignea fără niciun motiv.

Vezi și Lovitură de teatru! Soțul Ilincă Vandici a avut o idilă cu Andreea Țonciu! Ce reacție a avut vedeta Kanal D

Vezi și Atenție! Ce se întâmplă în corpul tău dacă mânânci banane verzi, dar și dacă mânânci banane cu pete maro pe ele

Ce se întâmplă după ce murim

Probabil fiecare dintre noi s-a întrebat cel puțin o dată ce se întâmplă după ce ajungem la capătul vieții. Ei bine, mai mulți oameni de știință au făcut o descoperire de-a dreptul uimitoare, pe care au ales să o facă și publică. Se pare că unele părţi ale corpului ar rămâne încă funcţionale şi la câteva zile după ce restul corpului încetează să mai funcţioneze.

Descoperirea ar putea schimba modul în care privim transplantul de organe. La şoareci, peste 515 de gene au funcţionat la capacitate maximă până la 24 de ore de la deces. La peştele zebră, 548 de gene au rămas funcţionale patru zile la rând, după ce animalul a decedat, potrivit sciencealert.com.

Cercetările anterioare au identificat un mănunchi de gene din cadavre umane, care au rămas active timp de 12 ore, de la ora decesului. Această descoperire este de mare interes și ar putea revoluționa medicina. Mai mult decât atât, multe vieți ar putea fi salvate și nu ar mai exista atât de multe probleme la capitolul donări de organe.

Oamenii de știință vor continua să cerceteze această zonă și speră să ajungă la concluzia pe care foarte mulți o așteaptă. Deocamdată premisele sunt unele foarte bune și tot ceea ce au descoprit până acum reprezintă un pas imens.

Valentin Păun/ Sursa foto: rt.com