Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

07 apr. 2021
Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație
Foto: Instragram

Clasament Survivor România 2021. Plecarea Anei Porgras din concurs a șocat ambele echipe, dar mai ales pe fanii competiției, care au depus chiar și petiții pentru a-i determina pe producătorii Kanal D să o reprimească pe fosta mare gimnastă înapoi în concurs. Totuși regulile interzic astfel de practic, așa că este greu de crezut că susținătorii Anei vor avea câștiga de cauză.

Aceasta a fost eliminată duminică din competiție, după ce Jador, favoritul publicului, a nominalizat-o. În cursa pentru eliminare se mai aflau Mellina și Marius Crăciun de la Războinici și Sebastian Chitoșcă de la Faimoși. Fanii nu s-au gândit nicio secundă că fosta gimnastă va pleca de la Survivor România, așa că nu au votat-o deloc.

Cine se află pe locul 1 în clasamentul Survivor România 2021

Ulterior, aceștia s-au revoltat când Ana a fost eliminată din competiție pentru că a avut mai puține voturi primite, față de ceilalți colegi propusi să părăsească concursul. Toți o vedeau ca pe o verigă puternică a echipei, iar în ultima săptămână adusese foarte multe puncte, așa că nimeni nu s-a gândit că va fi propusă pentru eliminare. Jador a fost aspru criticat pentru decizia lui și probabil a pierdut multe voturi.

Va fi interesat de văzut dacă va mai rămâne favoritul publicului în acest context și asta pentru că pe rețelele de socializare a curs cu acuzații și critici dure. Cu toate acestea, în clasamentul eficienței el stă foarte bine. După ce o lună de zile a stat pe margine din cauza unei accidentări la genunchi, acum a revenit în forță și se află chiar pe locul 1 în statistici.

Pe locul 2 este poziționată Mellina, iar pe 3 Elena Marin. Topul Survivor România este completat pe locurile 4, 5 și 6 tot de Faimoși, care sunt foarte apropiați ca cifre. Este vorba despre Culiță Sterp, Zanni, fost număr 1 și Cosmin.

Cine este cel mai bun Războini

Cel mai bun Războinic la masculin este Andrei, clasat pe locul 7, iar Ana Porgras era abia pe 8 în momentul plecării, având 37 de victorii și 32 de înfrângeri. Imediat sub ea se afla Cătălin Moroșanu, cel despre care fanii spuneau că trebuia votat de Jador pentru eliminare întrucât este cea mai slabă verigă de la Faimoși.

Favoritul publicului din echipa Războinicilor, Albert este cel mai slab jucător. El se află pe locul 15, dar fanii continuă să-l voteze și să-l țină în competiție, deși a fost votat spre eliminare de multe ori. Pe penultimul loc se află Marius Crăciun, un alt favorit al telespectatorilor Kanal D. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să fie favorit la marele premiu, fiind cotat ca un foarte bun sportiv, la Survivor România nu a impresionat deloc, în special din cauza ratărilor de la final.

Foto: Captură Youtube Survivor 2021 – Ultimele clasamente si statistici! – 3 aprilie