Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

11 apr. 2021
Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador
Foto: Instagram

Clasament Survivor România 2021. După eliminarea Anei Porgras de la Survivor România, în competiție au intrat patru fete noi, două în echipa Războinicilor, Maria și Vera și două în cea a Faimoșilor, Raluca Dumitru și Irisha. Deși fanii s-au temut că acestea îi vor semăna Andreei Antonescu, care nu a reușit decât trei victorii într-o lună, lucrurile nu stau deloc așa.

Cele patru fete par foarte motivate și au intrat bine în joc. Chiar dacă au puține jocuri la activ, ele au reușit să aducă puncte importante echipelor din care fac parte.

Cine este cea mai bună nouă concurentă de la Survivor România

Cea mai bună nouă concurentă este până acum Maria, care are doar 20 de ani și face sport din pasiune. Aceasta are un procetnaj de reușită de 50%, cu trei victorii și trei înfrângeri. Și Raluca Dumitru are rezultate similare. Aceasta este fosta asistentă tv la Antena Stars, iar până în anul 2018 era un personaj foarte monden. Apoi a dispărut subit din prim plan.

Vera și Irisha s-au descurcat ceva mai prost, dar este abia începutul pentru ele și ambele se străduiesc pe trasee să ajungă primele și să aducă puncte echipelor din care fac parte.

Irisha, care s-a remarcat emisiunea de fashion, la Bravo! Ai stil, a promis că se va antrena foarte mult pentru a deveni cea mai bună. Momentan locul 1 în topul eficacității îl deține Elena, cu 61,54%. Ea este urmată îndeaproape de Jador, care însă a stat pe bară o lună, din cauza unei accidentări destul de grave la genunchi.

Cine este cel mai bun Războinic și pe ce loc a coborât Jador

Cel mai bun Războinic este Andrei, care se află pe locul 3 în clasamentul Survivor România, din această săptămână, urmat de Mellina, care s-a clasat mult timp pe locul 1. Acum aceasta este propusă pentru eliminare și traversează o perioadă mai slabă.

Cei mai slabi concurenți, dintre cei vechi, sunt Albert și Sorin, ambii fiind votați ca favoriți ai publicului în trecut.

Pentru eliminare sunt propuși Mellina și Jador, iar Consiliul se anunță a fi unul plin de surprize, mai ales că eliminarea Anei Porgras, după votul manelistului a creat multă nemulțumire în mediul online, așa că favorit al publicului ar putea fi acum Zanni.

Clasament Survivor România, 2021, până pe 10 aprilie

Sursa: Captură Youtube, Survivor 10 Aprilie – Statistici si clasamente actualizate!