Cleopatra Stratan i-a lăsat cu gura căscată! Cum s-a pozat cu sânii la vedere? Fanii au sărit imediat

Cleopatra Stratan, micuța care îț striga pe Ghiță în melodia sa a crescut și a devenit o adolescentă în adevăratul sens al cuvântului. Frumoasa moldoveancă este din ce în ce mai frumoasă.

Recent, Cleopatra a postat o fotografie care i-a adus un val de critici. Aceasta s-a pozat cu sânii la vedere, Într-o rochie superbă.

La 17 ani, Cleopatra a început să iasă din tipare prin aparițiile sale.

”Because I am a lady” – ”Pentru că sunt o lady”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiei postate pe contul său oficial de Instagram. Imediat au apărut și reacțiile.

Un internaut i-a scris că are o ”atitudine de escortă”.

Cleopatra Stratan, criticată de internauți după ce a pozat cu sânii la vedere (GALERIE FOTO)  Poza 132

În ciuda aparențelor, adolescenta pune pe primul loc școala

„Nu am simțit dezavantaje că sunt cunoscută. Nu mă gândesc la băieți, am multe planuri de viitor în minte și sunt foarte ocupată cu lansările, școala, muzica. Nu simt că e acum momentul. Toate la timpul lor. Școala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, așa e în Moldova”, a mărturisit recent Cleopatra Stratan, într-un interviu.

Tatăl său o susține în tot ceea ce face și nu este deranjat de felul în care se îmbracă.

„Optez pentru stilul clasic și natural, asta ă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mă susține foarte mult. Are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentație. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”, a declarat artista.

Loading...

Revista Presei