Cleopatra Stratan uimește din nou! Fanii au rămas cu gura căscată: De ce este singură

Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan uimește din nou! Fanii au rămas cu gura căscată. Vedeta s-a decis să facă dezvăluiri complete din viața personală.

Fetița care s-a lansat cu piesa Ghiță a devenit o amintire. Fiica lui Cleopatra Stratan s-a transformat serios. La 17 ani are planuri, dar și vise îndrăznețe.

Cleopatra Stratan, dezvăluiri incendiare

Cleopatra Stratan este o domnișoară în toată regula și nu ezită să posteze în ipostaze care mai de care mai provocatoare. Cea mai recentă fotografie a tinerei artiste a încins tot internetul. Fanii din mediul online au reușit, cu mare dificultate, să o recunoască.

Cleopatra Stratan a fost surprinsă în cea mai îndrăzneață ipostază de până acum. A încins atmosfera pe rețelele de socializare. Purtând o rochie decupată pe un picior și accesorizată cu un decolteu extrem de generos, frumoasa cântăreață le-a mărturisit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că a spus adio copilei. „Because I am a lady (n.r. Pentru că sunt o femeie/o doamnă)”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiei postate pe contul ei de Instagram.

Prietenii au asaltat-o cu like-uri și comentarii. Deși nu duce lipsă de admiratori, fiica lui Pavel Stratan nu are de gând să-și deschidă prea curând inima unei noi iubiri. „Nu am simțit dezavantaje că sunt cunoscută. Nu mă gândesc la băieți, am multe planuri de viitor în minte și sunt foarte ocupată cu lansările, școala, muzica. Nu simt că e acum momentul. Toate la timpul lor. Școala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, așa e în Moldova.”, a dezvăluit Cleopatra Stratan.

La cei 17 ani ai săi, tânăra încearcă să-și definească propriul stil vestimentar, iar tatăl său nu are nimic împotrivă.„Optez pentru stilul clasic și natural, asta ă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mă susține foarte mult. Are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentație. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”, a mai spus frumoasa artistă.

 

Citește și:

Revista Presei