Clipe cumplite pentru Justin Bieber! Suferința neștiută a vedetei: Milioane de fete ar vrea să-l consoleze

Clipe cumplite pentru Justin Bieber! Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți au planetei are parte de mari probleme de sănătate. S-a aflat de suferința neștiută a vedetei. Milioane de fete ar vrea să-l consoleze.

Starul canadian Justin Bieber a făcut anunțul cumplit pe o rețea de socializare. Când toată lumea credea că acesta ar consuma droguri, adevărul a ieșit la iveală.

Justin Bieber suferă de Lyme

Vedeta în vârstă de 25 de ani a dezvăluit că a fost diagnosticat cu boala Lyme. În ultima vreme, internauții îl acuzau pe cântărețul canadian că se droghează, după ce Bieber a suferit o transformare fizică vizibilă. „În timp ce o mulțime de oameni continuau să spună că Justin Bieber arată ca in c****, pe meth (n.r. – Metamfetamina), etc., am fost recent diagnosticat cu virsului Lyme. Boala mi-a afectat pielea, funcția creierului, energia și sănătatea generală.

Au trecut trecut doi ani pentru a obține tratamentul potrivit care mă va ajuta la tratarea acestei boli incurabile, dar vă asigur că mă voi întoarce mai puternic și mai bun ca niciodată”, a fost mesajul postat de Justin Bieber pe Instagram, platforma social-media unde este urmărit de 124 de milioane de fani.

În urmă cu o săptămână, vedeta popo/RnB și-a lansat ultimul hit intitulat „Yummy”.

Ce este boala Lyme

Boala Lyme este produsă de bacteria Borrelia burgdorferi şi poate fi transmisă la om prin muşcătura unei căpuşe infectate.

Loading...

Revista Presei