Clipe cumplite pentru Justin Bieber! Suferința neștiută a vedetei: Milioane de fete ar vrea să-l consoleze

09 ian. 2020
Clipe cumplite pentru Justin Bieber! Suferința neștiută a vedetei: Milioane de fete ar vrea să-l consoleze

Clipe cumplite pentru Justin Bieber! Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți au planetei are parte de mari probleme de sănătate. S-a aflat de suferința neștiută a vedetei. Milioane de fete ar vrea să-l consoleze.

Starul canadian Justin Bieber a făcut anunțul cumplit pe o rețea de socializare. Când toată lumea credea că acesta ar consuma droguri, adevărul a ieșit la iveală.

Justin Bieber suferă de Lyme

Vedeta în vârstă de 25 de ani a dezvăluit că a fost diagnosticat cu boala Lyme. În ultima vreme, internauții îl acuzau pe cântărețul canadian că se droghează, după ce Bieber a suferit o transformare fizică vizibilă. „În timp ce o mulțime de oameni continuau să spună că Justin Bieber arată ca in c****, pe meth (n.r. – Metamfetamina), etc., am fost recent diagnosticat cu virsului Lyme. Boala mi-a afectat pielea, funcția creierului, energia și sănătatea generală.

Au trecut trecut doi ani pentru a obține tratamentul potrivit care mă va ajuta la tratarea acestei boli incurabile, dar vă asigur că mă voi întoarce mai puternic și mai bun ca niciodată”, a fost mesajul postat de Justin Bieber pe Instagram, platforma social-media unde este urmărit de 124 de milioane de fani.

În urmă cu o săptămână, vedeta popo/RnB și-a lansat ultimul hit intitulat „Yummy”.

Ce este boala Lyme

Boala Lyme este produsă de bacteria Borrelia burgdorferi şi poate fi transmisă la om prin muşcătura unei căpuşe infectate.