Clipe de coșmar pentru Karmen Minune! A aflat de ce boală suferă bebelușul ei. „Până nu pierzi ceva anume, nu apreciezi acel ceva”

carmen_simonescu_19867300

Karmen Minune, fiica lui Adrian Minune a născut de curând o fetiță frumoasă și sănătoasă, doar că aceasta a început să aibă probleme subit. Cântăreața s-a speriat teribil și a mers cu micuța de urgență la spital. I s-au făcut testele de COVID-19, care au ieșit negative, iar într-un final s-a dovedit că boala bebelușului nu era atât de gravă: o faringită ceva mai complicată.

„Bebelina se simte foarte bine, și-a revenit pâmă la urmă. A fost o faringită puțin cam nasoală. Cel mai important lucru este că am trecut cu bine peste asta. În continuare suntem pe antibiotic. Faptul că i l-au administrat în spital, pe venă, a ajutat-o să se refacă mult mai repede.

E atât de bine să fii acasă, încât nu-mi vine să cred că nu am apreciat libertatea noastră de a putea face orice… de a ne putea îmbrățișa atunci când ne vedem, de a ne putea pupa cu cei dragi sau să ne vedem și să stăm la cafea și să fim în mulțime. Sau, nu știu… să fim la concerte. (…). Am ajuns izolați. Eu, cel puțin, nu am apreciat că stăm în casă, nu mai suportam, voiam neapărat să ieșim și am ajuns la spital”, a spus aceasta.

Ce a transmis artista

Karmen Minune a povesit și despre sentimentele de neputință și disperare care au cuprins-o.

„Perioada asta m-a făcut să cred că trebuie să trăiești cu picioarele pe Pământ și să apreciezi ceea ce ai și să-ți dai seama că, întotdeauna, poate fi mai rău. Va trebui, și eu asta o să fac, să trăim! Să trăim clipa atât cât o avem.’

Se zice că, până nu pierzi ceva anume, nu apreciezi acel ceva. Chiar așa e! Mai mult decât atât, perioada asta m-a făcut să înțeleg ce înseamnă o mamă pentru un copil, ce înseamnă să fii neputincios, să te uiți la copilul tău și să nu ai ce să-i faci. A fost greu, dar mă bucur că a trecut. Sunt sigură că sunt multe mămici care trec prin asta (…)”, a scris Karmen Minune pe Instastory.

Revista Presei