Clipe teribile pentru Anamaria Prodan! Cum se simte fiica impresarei

sarah-dumitrescu-5

Clipe teribile pentru Anamaria Prodan. Fiica ei cea mare s-a accidentat în timpul unui meci de baschet. Sarah Dumitrescu, a fost operată de urgențăm, dar acum este foarte bine. Chiar mama sa a făcut anunțul.

Anamaria a mers imedia în Mississippi pentru a fi alături de fiica sa. Alături de ea au fost și colegii. Toată lumea a așteptat-o la ieșire din spital.

Fiica sa a fost externată și trebuie să se recupereze

„Iubita mea… ce nu te omoară te face muuullltttt mai puternică! Love u. Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu. Întreaga echipă o susține. Va reveni mai puternică decât oricând”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

„Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Toată echipa a fost lângă ea! Va reveni mai puternică ca niciodată.”, a postat Anamaria Prodan.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a spus antrenoarea fiicei Anamariei Prodan.

Revista Presei