Clipe teribile pentru Andreea Bălan! S-a certat groaznic cu soțul ei: Motivele scandalului

Andreea-Balan-si-Andra

Clipe teribile pentru Andreea Bălan. Vedeta s-a certat groaznic cu propriul soț. Nimeni nu se aștepta la o asemenea situație. S-au aflat și toate motivele scandalului. 

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața mirilor. Ei bine, pentru Andreea Bălan și George Burcea au fost și clipe grele înainte de a-și uni destinele.

Andreea Bălan s-a certat cu soțul

Andreea Bălan s-a certat cu soțul ei. Totul s-a întâmplat întâmplat chiar înaintea nunții. Cei doi au ales să dansese un vals la dansul nunții, piesa lui Andre Rieux şi coloana sonoră a desenului animat Anastasia. Mirii au dansat în centru, iar în jurul lor, mai multe perechi de dansatori.

Momentul valsului a fost unul perfect, dar repetițiile au fost un chin. Cântăreața s-a supărat pe George că nu reușea să învețe repede, iar el, la rândul lui, nu s-a mai putut abține și i-a reproșat Andreei că nu are cum să știe ceva ce ea practică de ani buni. „Deci, poziția. Pentru că mă ridică de aici și nu e bine. S-a supărat pe mine. Da, am pretenția să învețe repede, să știe repede. Să nu îmi pună lopețile alea pe spate„, spunea, supărată, Andreea Bălan. „Păi, să ai pretenția să învăț, că știi tu toate coregrafiile„, a completat George Burcea, conform cancan.ro.

Și seria reproșurilor a continuat. „Valsul e foarte greu, deşi aparent, un, doi, trei, trebuie să ai acea poziţie standard! E foarte greu dacă nu ai făcut baza ani de zile în spate. Da, e foarte stresant şi greu! Sus cotul! Pune cotul! Ţine-mă aici, ţine capul! Stai pe spate! Să nu ne călcăm! Şi am repetat în rochia care era destul de grea!! El fiind foarte înalt, făcea paşii largi şi trebuia să mă ţin după el! În final, a ieşit minunat”, a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, un corp de invidiat

Andreea Bălan are un corp de invidiat chiar și după ce a devenit mămică. Poate fi confundată ușor cu o adolescentă. Artista a ajuns să cântărească 49 de kilograme și a dezvăluit cum se menține într-o formă de zile mari. Andreea Bălan arde caloriile pe scenă, dar are grijă și la alimentație. ”Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină. Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport”, a povestit Andreea.

Revista Presei