Clipe teribile pentru Andreea Mantea! A ajuns, de urgență, la spital: M-a pus la pământ

Andreea Mantea

Clipe teribile pntru Andreea Mantea. Vedeta celor de la Kanal D a ajuns, de urgență, la spital. Chiar bruneta a dezvăluit prin ce a trecut.

Andreea Mantea nu a avut parte deloc de clipe de liniște. Vedeta emisiunii „Puterea Dragostei” a trecut prin momente extrem de grele.

Andreea Mantea, de urgență, la spital

Prezentatoarea show-ului de la Kanal D a trecut printr-o sperietură zdravănă. Fiul ei a avut mari probleme de sănătate. David Andrei Mitrea nu mai reacționa la medicamente și, prin urmare, a trebuit dus de urgență la cel mai apropiat spital.

Andreea Mantea se afla împreună cu fiul ei la Istanbul, pe platourile de filmare ale emisiunii „Puterea Dragostei”. ”David a fost răcit, a avut febră mare trei zile, și, sincer, m-a pus la pământ. Am mers imediat la spital, fiindcă David nu reacționa la medicamente. Oamenii au fost prompți și au avut grijă de băiatul meu. Nu am stat însă foarte mult în clinică, fiindcă eu sunt cu leacurile băbești, i-am dat de două-trei ori sirop, i-am pus un supozitor, am văzut că nu merge treaba, am trecut la …oțet la tălpi, cartofi pe piept, și am încercat să îl păcălesc să facă o gargară cu sare, dar am renunțat pentru că mi-a fost frică să nu o înghită.

Am mers pe partea aceasta tradițională și gata, în aceste momente, copilul este în regulă, vesel. Mi s-a dus și mie teama ”, a spus Mantea, care a mai dezvăluit faptul că fiul ei este bine acum și emoțiile au trecut.

Incidentul s-a produs în weekend, în zilele în care vedeta ar fi trebuit să se relaxeze în puținele momente pe care le avea cu fiul ei. ”M-am speriat foarte tare, pentru să sunt tot felul de viruși acum, de boli noi, de extensii ale virușilor care au fost până acum…. Nu știu, în copilărie, eu aveam habar de trei boli mari și late, de pojar, de oreion și de varicelă. Acum, Doamne… toate bolile copilăriei pe mine mă sperie. În primul rând, numele lor… mână-gură-picior, rozaceea sau mai știu eu ce, deci sunt tot felul de denumiri și de lucruri care te pun serios pe gânduri. Eu mă sperii foarte repede”, a declarat Andreea Mantea, conform wowbiz.ro.

Revista Presei