Clujul în stare de șoc! Fiica unui renumit om de afaceri găsită moartă în casă: era mumificată

foto

Tragedie la Cluj. Fiica unui celebru om de afaceri a fost găsită moartă în propria locuință. Ioana Cezara Mureșan era decedată de mai multe zile, însă se pare că nimeni nu i-a simțit lipsa, decât foarte târziu.

Aceasta era fata unui cunoscut afacerist, Radu Mureșan, patronul unei firme de pază și protecție. În data de 18 decembrie, mama tinerei în vârstă de 26 de ani s-a deplasat pe strada Bizuşa din Cluj-Napoca. Fiica nu îi mai răspundea la telefon din luna noiembrie, astfel că s-a instalat panica, chiar dacă tardiv. A fost nevoie de peste o lună pentru ca aceasta să ia atitudine.

Când a intrat în locuinţă, femeia a rămas șocată. Fiica ei era decedată și întinsă pe pat, relatează Ziarul Clujean. Ioana Cezara Mureșan era moartă de mult timp.

Potrivit unor surse apropiate ale anchetei, citate de jurnaliștii din Cluj,  corpul fetei era „în stare de putrefacție, din cauza timpului lung în care a stat în apartament, corpul ei a început să se usuce, era mumificată. Fata era cunoscută, băga de toate.”

Potrivit IPJ Cluj, nu există suspiciuni în cazul decesului, fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Sursa foto: Ziarul Clujean

Citește și:

Revista Presei