Combinația acestor alimente te ajută să slăbești și îți detoxifică organismul! Rețeta minune pentru cea mai delicioasă salată marca Women’s Helth

23 iun. 2020
Combinația acestor alimente te ajută să slăbești și îți detoxifică organismul! Rețeta minune pentru cea mai delicioasă salată marca Women's Helth

Chiar dacă am ieșit din izolare și a venit vara, lupta cu kilograme a devenit parcă mai aprigă ca niciodată. Și fiindcă este perioada fructelor și legumelor, este indicat să urmați o dietă care să includă această salată minune, care potrivit specialiștilor, vă va ajuta să slăbiți.

Rețeta pentru salata perfectă reprezintă o combinație de fructe, legume, desigur proaspete și proteine precum carne de pui, somon, carne de curcan sau pește. Dacă însă vreți să înlocuiți carnea, atunci există o soluție salvatoare care vă asigură același tip de dietă. Năutul.

Ingredientul minune care dă gust salatei

Năutul face ca această salată să fie foaret sățioasă, dar și delicioasă.  În plus îți va potoli foame, scrie Women’s Helth. Salata va avea astfel 16 grame de proteine, 15.1 grame de fibre și doar 382 de calorii!

Ingrediente:
1 cană de rucola sau spanac
1/2 cană de roșii cherry
1/2 cană de porumb
1 cană de năut
1/2 cană de ceapă roșie
1/2 cană de castraveți
1/2 cană de ardei
1 linguriță de ulei de măsline
1 linguriță de oțet
sare și piper după gust

Toate ingredientele se amestecă într-un bol și se condimentează după gust. Se poate adăuga și un pic de zemă de lâmâie. Informații nutriționale: 382 calorii, 64 grame carbohidrați, 20.1 grame de zahăr, 16 grame proteine și 15,1 grame fibre.