Combinație fatală între două zodii! Orice relație între ele se va termina rău. Horoscop

simboluri horoscop

Horoscop. Românii se inspiră mult după ceea ce ne spun astrele. Este important, însă ca previziunile astrologice să fie realizate de persoane specializate și care într-adevăru au studiat această știință complexă. O analiză a celor mai bun experți în domendiu arată că există o incompatibilitate crescută între două zodii.

Horoscop. Berbec – Scorpion

Nativii din berbec şi scorpion sunt atât de diferiţi încât este aproape imposibil să găsească un echilibru. Se ceartă din nimicuri, iar dacă nu există niciun motiv, îl crează. Ambele semne sunt foarte orgolioase şi vor  să deţină supremaţia în relaţie, tocmai de aceea nu pot rezistă împreună. Firea foarte independentă a berbecului va intra în conflict cu nevoia obsesivă a scorpionului de a deţine controlul.

Horoscop. Rac – Gemeni

O altă combinație fatală. Nativii din rac şi gemeni sunt exact ca apa şi uleiul. Nu au nicio șansă să se completeze într-o relaţie şi nu pot face faţă diferenţelor majore dintre ei. Nativul din rac este sensibil şi îşi doreşte multă afecţiune, ceea ce gemenii nu îi pot oferi, pentru că ei sunt opusul.

De altfel, cei născuți în zodia gemeni sunt recunoscuţi pentru insensibilitatea lor, fiind mai degrabă fiinţe raţionale decât emoţionale. Pun accentul pe idei, nu pe sentimente, ceea ce poate fi o adevărată tragedie pentru partenerul din rac. Iar dorinţa de stabilitate şi securitate a racului nu este deloc satisfăcută de firea schimbătoare şi instabilă a gemenilor.

Citește și:

Revista Presei