Complet neașteptat! Ce job a avut Neti Sandu înainte de a prezenta Horoscopul la Pro Tv? Nimeni nu și-ar fi imaginat așa ceva

netisandu

Neti Sandu este figura din cadrul postului de televiziune PRO Tv pe care nu ai cum să o uiți. De foarte mulți ani, vedeta prezintă Horoscopul și este în același timp una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din lumea televiziunii românești. 

Puțini știu însă, că înainte de a ajunge pe micile ecrane, Neti Sandu se ocupa cu totul și cu totul altceva. Vedeta la Pro Tv a mărturisit într-un interviu pentru revista VIVA pașii pe care i-a făcut de-a lungul timpului și cum a ajuns în lumea televiziunii.

Neti Sandu a debutat la Pro Tv în cadrul matinalului ”Ora 7, Bună dimineața”, alături de Florin Călinescu, iar emoțiile au fost extrem de mari.

”Prima zi a fost extraordinar de plină de emoții, o explozie de emoții, pentru că era prima dată când făceam parte dintr-o emisiune. Era matinalul „Ora 7, Bună dimineața’. Nu repetaserăm decât, eu cel puțin, vreo două săptămâni înainte și acum era directul, care era copleșitor. Și eram cu Florin Călinescu și după ce s-a terminat emisiunea ne-am strâns toți și am stat vreo 4 ore să analizăm cum a fost emisia și m-a întrebat cum m-am simțit și i-am zis că m-am simțit, nu știu cum eram, de parcă eram doamna Sanda Țăranu de la TVR”, a mărturisit Neti Sandu.

Cu ce se ocupa înainte de Horoscop 

Fanii lui Neti Sandu vor fi șocați când vor afla că înainte de a ajunge în lumea televiziunii, în anul 1995, aceasta avea un job cu totul și cu totul diferit. Vedeta de la Pro Tv a muncit de tânără, iar timp de 18 ani, a lucrat ca bibliotecară în cadrul unui institut de proiectări și arhitectură, acesta fiind primul loc ei de muncă.

”Înainte să lucrez la PRO TV am fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. 18 ani. Și cu 25 la PRO fac niște ani”, a dezvăluit Neti Sandu.

Drama lui Neti Sandu

Vedeta la Pro Tv a mai povestit că îi este dificil să-și refacă viața și a trecut prin momente extrem de difcile. De asemenea, ea a mărturisit că îi este foarte greu să dețină până și un animal de companie, de teamă că acesta va muri și va trece din noi printr-o alta suferință.

”Am zăcut foarte mult, am suferit, am făcut eforturi să mă regenerez și să încerc să accept. Eu și sora mea ne-am născut într-o casă în care erau părinții și bunicii. Veneau foarte mulți prieteni, casa era plină și după aia au murit toți.

De aceea, nu pot să-mi iau cățel sau pisică la gândul că sigur vor muri, nu mai vreau să știu că va muri cineva și nu vreau să mă mai expun la o suferință. Pot să trăiesc cu mine și pentru alții, dar nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere.

Nu, nu mi-am refăcut viața, poate și pentru că am trăit foarte aproape de sora mea cu nepoatele și tot timpul am fost ca o anexa asimilată a familiei”, a mai povestit Neti Sandu.

Revista Presei