Complet neașteptat! Cele mai cumpărate produse ACUM în afară de alimente, măşti şi dezinfectanţi

lei-ron-bani

Surprinzător sau nu, vânzările la aceste produse non-alimentare au explodat! Şi nu vorbim de măşti sau dezinfectanţi. Românii cumpără în prostie! Ce şi-au comandat cel mai mult online în ultimele zile!  

Vânzări record la aceste produse

Pe lângă produsele esenţiale pe timp de criză coronavirus, cum ar fi măştile, dezinfectanţii, produsele de curăţenie ori alimente de bază, există şi un nou trend de cumpărături în România pe care mulţi dintre conaţionalii noştri s-au axat pe timp de criză. Astfel, specialiştii au realizat recent o analiză a comerţului din România din ultimele săptămâni şi au observat că şi alte categorii de produse au început să se vândă surprinzător. În top se află, spre exemplu, televizoarele.

De ce a crescut volumul vânzării de televizoare

Reprezentanţii Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO) explică acest fenomen prin prisma faptului că majoritatea familiilor stau acum acasă şi preferă să investească în noi astfel de produsele electronice, penru a evita cearta pe telecomandă. Din acelaşi motiv, s-au înregistrat şi creşteri de 20-50% la vânzările de calculatoare, laptopuri şi console de jocuri.

„Dar cel mai mult se cumpără alimente, produse de igienă, dar și măști, mănuși, dezinfectanți. Inclusiv magazinele de produse bio înregistrează creșteri mari. Sunt produse pe care nu le mai au pe stoc”, mai spun reprezentanţii ARMO.

O cerere semnificativă s-a înregistrat şi pentru maşinile de făcut pâine, aparate de tuns sau echipamente sportive, precum benzile de alergat. În schimb, din cauza faptului că magazinele sunt închise, iar românii şi-au schimbat priorităţile la nivel de cumpărături în această perioadă, industria modei a avut puternic de suferit, potrivit impact.ro.

Revista Presei