Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Complet neașteptat! Smiley a petrecut de Dragobete cu o altă femeie! Gina a plecat fără el la mare

După ce în presă au apărut zvonuri că între Ana Baniciu și Smiley ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie, Gina Pistol a încercat să arate că nu este afectată. Dar nu prea i-a reușit pentru că ultimele ei luări de poziții sunt grăitoare. Am învățat să ofer mai mult spațiu omului de lângă mine, spunea ea într-un interviu.

Dar situația nu o bucură foarte tare pentru că a fost singură chiar și de Dragobete. Smiley a petrecut toată ziua cu Feli, care este finalistă la Eurovision și care concurează duminică. “Zilele astea am un rol foarte important, sunt şoferul lui Feli o duc, o iau de la Eurovision. Am grijă să se întâmple tot ce trebuie“, a spus Smiley în timp ce se afla în maşină cu Feli, cea despre care a spus că-i este prietenă foarte dragă.

Gina Pistol a ales și ea să petreacă ziua tot cu prietenele. A mers la mare și a ținut să evidențieze acest lucru printr-o fotografie postată pe rețelele de socializare. Și chiar dacă vedeta Antena 1 spune că Ana Baniciu nu i-a perturbat nicicum relația, este destul de mare diferența între Smiley cel prezent peste tot cu Laura Cosoi și Smiley, care care pare să nu aibă prea mult timp pentru noua iubită.

Totuși de remarcat că după foarte mult timp, este pentru prima dată când artistul acceptă oficial că este implicat într-o relație. Deși până acum au tot existat zvonuri, cântărețul s-a grăbit să le infirme spunând că este singur și fericit în postura de burlac.

Advertisement

Poate te interesează și…

EXCLUSIV! Surpriză uriașă! Ce emisiune de divertisment are cea mai mare audiență în momentul de față

Mircea Badea șocat! De ce l-a căutat Poliția acasă

Cercetările au demonstrat! De unde moștenesc copiii inteligența: de la mamă sau de la tată?

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție