Condimentul minune pentru organism! Adaugati-l în mâncăruri pentru ca are extrem de multe beneficii

condimente

Dacă te confrunți cu probleme de sănătate, trebuie neapărat să incluzi acest condiment în alimentația ta. Acesta are extrem de multe beneficii pentru organsimul tău, una dintre cele mai importante fiind că are puterea de a opri un atac de cord.

Piperul Cayenne este unul dintre cele mai eficiente medicamente naturiste. El are puterea de a distruge celule canceroase din plămâni sau prostată și poate opri un atac d cord în doar 30 de secunde.

De asemenea, acesta vine cu o serie de beneficii pentru sistemul circulator, deoarece alimentează elementele vitale în structura celulară a capilarelor, venelor, arterelor și ajută la ajustarea tensiunii arteriale si mentinerea sa la valori normale.

Astfel, în cazul în care te confrunți cu tensiune arterială ridicată, utilizarea piperului de cayenne este cea mai indicată. El curăță și arterele și ajută masiv la scăderea colesterolului LDL și a trigliceridelor.

Condimentul minune pentru stomac

Pe lângă beneficiile pe care le are asupra inimii și a tensiunii, piperul Cayenne este extrem de bun pentru tractul intestinal. Acesta stimulează mișcarea peristaltică a intestinelor și ajută la asimilare și eliminare, iar atunci când este luat pe plan intern, acesta încălzește corpul și a fost chiar folosit de unii naturopati pentru a ajuta la vindecarea și reconstruirea tesuturilor in urma degerăturilor.

Deși multe persoane merg pe ideea că gustul picant ar face rău stomacului, acest piper este excelent pentru reconstruirea țesutului din stomac, facilitând astfel, vindecarea de ulcere gastrice și intestinale.

În același timp, ardeiul de cayenne este extrem de utilizat de cei care se confruntă cu ulcer.

Revista Presei