Conflict în plină stradă cu Tudor Chirilă în prim plan! Vedeta ProTV a recunoscut totul: A chemat poliția

08 nov. 2019
Conflict în plină stradă cu Tudor Chirilă în prim plan! Vedeta ProTV a recunoscut totul: A chemat poliția

Conflict în plină stradă cu artistul Tudor Chirilă în rol principal. Vedeta celor de la ProTV a recunoscut totul. A chemat poliția pentru a restabili ordinea.

Probleme pentru una dintre vedetele de la Vocea României. Tudor Chirilă a avut parte de probleme cu mai mulți șoferi.

Tudor Chirilă a chemat poliția 

Probleme pentru Tudor Chirilă. Totul s-a întâmplat în plină stradă, într-o zonă din Sectorul 1 al Capitalei. Îmbrăcat lejer, cântăreţul se afla aşezat pe o bancă şi butona telefonul mobil. Nimeni nu se aștepta la ce va urma.

La un moment dat, artistul s-a ridicat şi s-a îndreptat spre o maşină care aparţinea unei companii de ride-sharing. Artsitul s-a urcat în autoturism, dar după câteva secunde a coborât agitat. Imediat, Tudor Chirilă a scos telefonul mobil din buzunar şi s-a apucat să facă poze unor automobile parcate neregulamentar, care blocau circulaţia pe un trotuar, dar şi accesul oamenilor la o trecere pentru pietoni.

După ce a făcut fotografiile respective, vedeta s-a urcat în maşina care îl aştepta, conform spynews.ro.
Nu după mult timp, Tudor Chirilă a anunţat pe o reţea de socializare că i-a reclamat pe şoferii care au încălcat legea la Poliţie. “Am sunat la Poliţia Locală Sector 1 ca să raportez aceste maşini care au blocat trotuarul şi accesul la trecerea de pietoni şi, după ce am stat să ascult un robot două minute, apelul meu a fost refuzat. Cam asta se poate face pentru respectarea legii. Poate, măcar, după poză, se sesizează vreun agent şi dă nişte amenzi”, a scris Tudor Chirilă pe o rețea de socializare.

Cariera lui Tudor Chirilă

Tudor Chirilă are o carieră artistică fabuloasă. Este actor, muzician, compozitor și producător. A fost solistul trupei „Vama Veche”, apoi a înfiinţat formația „Vama”. Ca actor, a jucat în numeroase filme de scurt și lung-metraj și a interpretat roluri de referință în spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai importanți regizori români. În 2012, a publicat prima sa carte, “Exerciții de echilibru”, care a reunit o selecţie a celor mai bune texte de pe blogul personal.

Pe plan personal, artistul trăieşte o poveste de dragoste alături de Iulia Mîzgan, originară din Bistrița și absolventă a Şcoalii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din București. Aceştia au împreună doi băieţi.