Consumă această salată minune dimineaţa şi slăbeşti garantat! 5 kilograme în trei săptămâni

Pe internet există o mulţime de diete şi tehnici de slăbit care mai de care mai complicate. Cu toate acestea, există şi o cale mai uşoară şi mai naturală în care ai nevoie de doar trei ingrediente şi multă motivaţie. Chiar dacă vorbim de o salată minune, tot noi suntem cei care trebuie să respectăm o serie de reguli simple pentru a scădea în greutate.

Salata minune care te scade natural în greutate

Obezitatea este o problemă din ce în ce mai mare în rândul românilor, iar medicamentele pentru slăbit sunt din ce în ce mai căutate. Totuși, există o serie de legume și verdețuri care ne pot ajuta să scădem în greutate ușor și natural, în câteva săptămâni, dacă respectăm o serie de reguli simple. În fiecare dimineață trebuie să consumați o salată făcută din varză crudă, țelină crudă și morcov, în cantități egale. Acestea se toacă mărunt sau se dau prin răzătoare și se amestecă bine cu o linguriță de ulei de măsline și suc de lămâine din belșug. De asemenea, la rețetă mai putem adăuga măsline, pătrunjel, mărar și chiar o lingură de porumb fiert.

Cum funcționează

Nu uitați că această salată trebuie consumată mereu dimineața ca apoi, înainte de prânz sau cină să mai consumați încă 100 – 200 de grame de salată. Acest obicei va reduce toate porțiile de mâncare consumate de-a lungul zilei și te va ajuta să slăbești treptat. Primele semne de slăbit vor începe în următoarele zile, ca apoi, treptat, să ajungeți să slăbiți până la cinci kilograme într-un mod natural.

Reguli de bază

I se spune salata minune, dar totuși nu face totul singură. Trebuie să aveți grijă să faceți ceva mișcare și exerciții fizice și de asemenea să evitați mâncărurile fast-food, dulciurile, prăjelile și produsele făinoase în general sau cel puțin să le consumați cu moderație.

Loading...

Revista Presei