Contul lui Florin Călinescu a fost spart! Ce au postat hackerii în locul lui? Avertisment dur lansat de actor

25 iun. 2020
Contul lui Florin Călinescu a fost spart!  Ce au postat hackerii în locul lui? Avertisment dur lansat de actor
Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați actori din România

Florin Călinescu a fost victima unui atac cibernetic. Hackerii au accesat pagina acestuia de Facebook și au postat mai multe mesaje în numele său. 

Ultimele postări ale actorului au început să dea de bănuit fanilor lui, care au început să pună la îndoială veridicitatea paginii.

„Astea nu sunt postările lui Călinescu. Sigur e un cont fals”, a fost reacția uneia dintre fane.

Contul lui Florin Călinescu a fost spart! Avertisment dur lansat de actor

La o privire mai atentă, s-a putut dovedi că pagina era într-adevăr cea a lui Florin Călinescu, care însă pierduse, pentru moment, controlul asupra ei.

Actorul și-a recuperat mai târziu contul de Facebook, cu ajutorul rapid al echipei de suport Facebook și a început chiar să cerceteze atacul și să încerce să dea de urma hackerilor din spatele lui.

“Lucrarea” a fost foarte complexa si a plecat din Romania, a trecut prin Indonezia si s-a executat in China. Hechareala, hecareala dar toate lasa urme. Multumesc FaceBook care s-a miscat foarte rapid. Si prietenilor IT si PR din tara. Iar pe dumneavoastra va rog sa fiti incredintati ca eu nu postez genul acela de materiale video pe care unii dintre dumneavoastra le-ati si accesat,” a fost mesajul transmis de Călinescu, după recuperarea paginii de Facebook.