Coronavirusul a fost creat într-un laborator! Un virusolog chinez prezintă noi date incredibile

coronavirus2

Încă de la începutul pandemiei au fost multe voci care au susținut că noul coronavirus ar fi fost creat într-un laborator și au arătat cu degetul către China, acolo unde a și izbucnit infernul. Până acum, însă nimeni nu a prezentat dovezi în acest sens.

Un renumit virusolog din China, care a fugit în Statele Unite ale Americii între timp, a spus public că Beijingul a mințit în legătură cu epidemia de COVID-19. Dr. Li-Meng Yan a trasnmis că are dovezi certe care atestă că noul coronavirus a fost creat în laborator.

Virusulogul, fost specialist în cadrul Universității de Sănătate Publică din Hong Kong, a precizat că autoritățile chineze aveau multe informații despre coronavirus cu mult înainte ca pandemia să izbucnească, ceea ce demonstrează că acești au planificat totul, conform ipotezelor lansate de Yan.

Virusologul a oferit un interviu dintr-o locație secretă

După aceste declarații, medicul a spus că se teme pentru viața sa și a plecat din Hong Kong, acceptând să acorde un interviu dintr-o locație secretă. Dr. Li-Meng Yan a declarat că guvernul chinez „a șters toate informațiile ei din baza de date” și le-a cerut colegilor ei să o discrediteze pentru ca nimeni să nu mai creadă ce spune.

Medicul spune că originea SARS-COV-1 nu a fost piața din Wuhan, așa cum s-a spus opiniei publice, ci un laborator din oraș. „Piața din Wuhan este o perdea de fum, acest virus nu provine din natură”, a spus Dr. Li-Meng Yan, potrivit Daily Mail.

Aceasta a insistat că poate demonstra că noul coronavirus a fost creat în laborator, iar explicațiile pot fi înțelese chiar și de persoane fără cunoștințe speciale.

Revista Presei