Coronavirusul va face prăpăd! Se cer măsuri radicale. Apel disperat al unui miliardar

Este dezastru în toată omenirea. Coronavirusul a făcut și face victime pe bandă rulantă, iar specialiștii nu au reușit să descopere până acum un vaccin. Un miliardar lansează un apel disperat și cere măsuri radicale.

Coronavirusul va face prăpăd

Coronavirusul va face prăpăd. Un cunoscut miliardar a lansat un apel disperat către autorități. Avertizează asupra grozăviei cu care se va confrunta economia, în contextul pandemiei de coronavirus. Există o singură soluție.

Miliardarul american Bill Ackman, administratorul unui important fond speculativ din Statele Unite, a lansat un apel public către președintele Donald Trump, cerându-i acestuia să închidă frontierele și țara cu totul.

”America, așa cum o știm noi, se va sfârși”. ”Trebuie să o închidem acum … Acesta este singurul răspuns”, a scris Ackman pe Twitter.

”Nu poți să-ți împrumuți ieșirea din problemă, nu poți împrumuta ieșirea din criză .. trebuie să omori virusul”, spune miliardarul, în contextul crizei fără precedent declanșată de pandemia de coronavirus.

Miliardarul nu s-a operit aici. Vede o singură cale de ieșire, dacă virusul continua să se răspândească în America. Trump trebuie să închidă țara pentru 30 de zile și să elimine virusul, dacă vrea să salveze economia.

El a adăugat că, dacă Trump salvează țara de coronavirus, va fi reales în noiembrie. Chiar și așa, unele industrii vor fi foarte greu de salvat.

”Industria hotelieră și cea a restaurantelor vor da faliment mai întâi, Boeing este în prag. Boeing nu va supraviețui fără ajutor guvernamental”, avertizează miliardarul.

Loading...

Revista Presei