Coșmar total pentru fata lui Adrian Minune! A trecut prin chinuri groaznice. Abia acum a spus totul

carmen_simonescu_19867300

Coșmar total pentru fata lui Adrian Minune. Carmen Simionescu a trecut prin clipe groaznice. Abia acum s-a decis să dezvăluie totul.

Coșmar total pentru fata lui Adrian Minune

Carmen Simionescu are o viață minunată alături de Bogdan Căplescu. Cei doi și-au unit destinele, apoi au devenit și părinți. Vestea că tânăra Carmen Simionescu a născut i-a încântat la maxim pe fani.

Sofia a venit pe lume prin cezariană. Tânăra, în ciuda numeroaselor controverse legate de nașterile prin cezariană, la alegere, a decis să-și aducă pe lume copilul în acest mod pentru a scăpa de durerile din timpului travaliului.

„Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece.

Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană”, declara Carmen Simionescu.

Totuși, Carmen nu a fost ocolită de dureri. A trăit chiar un adevărat coșmar. ”Am optat pentru anestezia de la jumătate în jos. A fost dureroasă, se face în coloană… Te întinzi, simți cum îți amorțește corpul… În timpul ăsta am fost super ok… Și a ieșit fetița.

Când i-am auzit glasul, am izbucnit în plâns. Am simțit că sunt cea mai puternică femeie. Eu eram operată, deschisă pe masă și auzeam doctorița spunându-i unei rezidente. „Nu așa, coase încă o dată. Nu așa”. Și îi dădea peste mână. Într-un final, m-au cusut și m-au mutat de pe un pat pe celălalt ca să mă poată scoate din sala de operații.

Ai mei toți erau galbeni la față. Eram sub anestezie și vorbeam aiurea. Am ajuns la reanimare… Pentru că stăteam pe telefon și anestezia, pentru că mâna era îndoită, nu a ajuns în corp. Și am stat o oră fără calmant. Îmi simțeam operația pe viu. Simțeam că mor! Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea”, a povestit artista pe o rețea e socializare.

Revista Presei