Coșmar total pentru Irinel Columbeanu! A ajuns la mila dușmanului său! Detalii incredibile despre fostul milionar

Irinel Columbeanu trăiește un adevărat coșmar. Vedeta a ajuns la mila dușmanului său! Ies la iveală detalii incredibile despre fostul milionar.

Umilință totală pentru Irinel Columbeanu

Este o umilință totală pentru Irinel Columbeanu. Încă de acum câteva zile au ieșit la iveală detalii șoc despre acesta. Banii vedetei s-au evaporat pur și simplu. Columbeanu a ajuns într-o situație incredibilă.

Irinel Columbeanu o duce foarte rău. Se pare că acesta își vede fetița doar de două ori pe an, iar cel care-i susține din punct de vedere financiar călătoriile și cazarea este Mr. Pink, iubitul fostei sale soții.

Chinezul i-ar plăti lui Columbeanu biletele de avion, cazarea, dar și mâncarea. Și asta nu e tot. Mr. Pink îi plătește și studiile micuței, și nu uită să facă mereu toate poftele.

“Monica a plătit timp de multi ani școala fiicei sale. Nu a mai plătit-o Irinel de prin 2013. Păi cu ce bani? Că el a ajuns la sapă de lemn demult. Monica a avut grijă ca fiicei lor să nu îi lipsească nimic. Și școala, și meditații și șofer. De totul s-a ocupat ea”, spune o prietenă a Monicăi Gabor, conform playtech.ro.

De altfel, Irinuca s-a mutat la mama ei, în America, încă de acum doi ani. “Aici se simte acasă şi are o familie şi asta i-a spus şi tatălui ei, că vreau să stau aici cu mama mea. Pur şi simplu aici simt că am o familie, că acolo în România am bone, aici e mama mea şi am şi un frate, iar lui Pink îi spune daddy ea este foarte ataşată de Pink.

Noi abia aşteptăm să se mute Irina aici. Ne-am întâlnit cu Iri de mai multe ori că Irina nu mai voia să plece în România. Ne jucăm, gătim, facem lucruri împreună, doar că am avut această familie doar două luni, iar ea voia să continue”, spunea Monica în 2018.

Loading...

Revista Presei