Coșmar total pentru o vedetă Kanal D! Bătută și șantajată de propriul soț: Totul s-a aflat la tribunal

divort_02672800

O cunoscută vedetă din România trece printr-un coșmar total. Cântăreața tocmai a semnat cu cei de la Kanal D, dar bucuria i-a fost umbrită de clipele dureroase prin care trece. Aceasta a fost bătută și șantajată de propriul soț. Totul s-a aflat la tribunal. 

Vedeta și soțul ei au divorțat oficial, înainte de Crăciun. Artista a mărturisit că a trăit un calvar, motiv pentru care a decis să divorțeze.

Bianca Rus, bătută și șantajată de soț

Bianca Rus a fost bătută și șantajată de soț. Cel puțin asta a susținut artista la tribunal. Antonio Luigi Gottschling ar fi agresat-o, iar Bianca se teme pentru viața ei. Bruneta le-a cerut judecătorilor un ordin de protecție, invocând mai multe episoade violente. De asemenea, reclamanta a spus în fața instanței că pârâtul a amenințat-o cu publicarea în ziar a unei fotografii compromițătoare, în care aceasta apare într-o postură intimă, cu scopul de a o denigra public.

„Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, a declarat Bianca Rus.

Pe de altă parte, bărbatul se apără și spune că a făcut tot ce a putut pentru ca Bianca să fie bine: „Auzi și tu, o duceam în fiecare seară că trebuia să-i facă o injecție, o lună de zile m-am ocupat de ea, mi-am lăsat treburi, tot, ca să am grijă de ea, cum aș fi putut eu să-i dau cu picioarele în burtă? Astea sunt invenții de-ale ei ca să prelungească scandalul, să apară pe la TV, să ciugulească o sută, două, de lei. Păi, oamenii ăia, dacă le spărgeam ușa, eram arestat, asta e faptă gravă. Se poate verifica, n-am niciun dosar, nicio faptă”.

Bărbatul mai susține că el a fost cel agresat și că fratele artistei ar fi încercat să-l omoare: „De ce consider că e ea vinovată? Din moment ce nu m-a mai respectat deloc, nici pe mine, nici pe familia mea, numai minciuni, intrigi. Fratele ei m-a strâns de gât. Ea ținea tot cu el fără motiv. Aveam o discuție cu ea și i s-a părut lui că ne certam și eram în mașină și m-a strâns de gât”.

Revista Presei