Coșmar total pentru Simona Halep! Ce probleme are campioana noastră. Simona a dezvăluit totul

simona halep

Toată omenirea este lovită crunt de pandemia de coronavirus. Nici România nu face excepție, iar marea noastră campioană, Simona Halep trece prin clipe grele.

Coșmar total pentru Simona Halep!

Este un coșmar total trăit de către Simona Halep. Chiar campioana de la Wimbledon a dezvăluit ce probleme are. Simona se gândește la cel mai negru scenariu posibil. Sportiva este deja de câteva săptămâni în izolare și se pregătește acasă, în așteptarea reluării turneelor din circuit.

Simona nu a mai jucat tenis de la sfârșitul lui februarie, când a câștigat turneul de la Dubai, iar acum este forțată la fel ca mai toți sportivii de pe glob să se pregătească în condiții speciale.

Veștile nu sunt tocmai bune, mai ales după ce a fost anunțată anularea turneului de la Wimbledon, pentru prima oară de la al Doilea Război Mondial încoace. A doua jucătoare a lumii a dezvăluit cel mai negru scenariu care ar putea avea loc în tenis în acest moment.

„În capul meu, cel mai rău scenariu ar fi cel în care restul sezonului ar fi anulat. Cred că această întrerupere va dura mai mult de luna iulie. Sper să putem juca la US Open pentru că situația la New York e foarte dificilă în acest moment”, a spus Simona Halep, conform Eurosport.

US Open e programat în perioada 31 august – 13 septembrie. „Trebuie să ascultăm ce spun experții. Să stăm acasă, în siguranța. Tenisul nu este totul în viața mea. Am avut mulți ani în care a fost o prioritate, și încă mai este”, a spus Simona Halep.

Românca de 28 de ani profită de pauza forțată luată datorită pandemiei de COVID-19 și susține că va sta departe de teren cel puțin încă o lună sau cât este necesar.

Simona a glumit însă după ce a aflat că Wimbledon 2020 a fost anulat. „Iau partea pozitivă pentru că asta înseamnă că o să fiu campioană în exercițiu timp de doi ani”, a mai spus Halep.

Revista Presei