Coșmarul nu se mai termină pentru What’s Up! O nouă veste cruntă pentru vedetă: Cântărețul a făcut anunțul

Problemele nu-i mai dau pace lui What’s Up. Cântărețul trăiește un adevărat coșar. După scandalul cu iubita și cu poliția de la finalul anului trecut, acum alte probleme nu-i dau pace. Chiar vedeta a făcut anunțul legat de problemele mari de sănătate pe care le are.

What’s Up, probleme de sănătate

What’s Up are mari probleme de sănătate. Chiar vedeta și-a anunțat fanii pe o rețea de socializare. Cântărețul are hernie de disc. „Să fie un tatuaj?! NU, ESTE DOAR DUBLA MEA HERNIE DE DiSC. BiNE ai venit 2020! p.s. Arată frumos ca tatuaj!”, a scris What’s Up pe contul său de Instagram. La scurt timp a șters însă fotografia pe care o postase. Totul s-ar fi întâmplat din cauza faptului că că fanii l-au bombardat cu mesaje, din dorința de a afla care este starea lui de sănătate.

What’s Up, reținut de poliție

Celebrul What’s UP a fost reținut de poliție la finalul anului trecut după un scandal în care a fost acuzat că și-a agresat iubita. Notorietatea artistului a crescut considerabil în momentul lansării hitului „K la meteo”, în colaborare cu Andra. Piesa a devenit rapid unul dintre hiturile anului 2012, fiind nominalizată la categoria „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards.

Artistul a fost ridicat de polițiști, după ce iubita lui a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că acesta este agresiv. „Îmi pare rău! S-a exagerat foarte mult. Cei care mă cunosc știu că nu sunt capabil să fac lucruri de genul acesta. Sper să înțelegeți că Whats Up nu este așa și a fost doar un incident care a luat amploare într-o direcție ireală”, a declarat What’s UP după incident. Iubita lui și-a retras până la urmă plângerea.

Loading...

Revista Presei