Cozmin Gușă a spus ADIO! Cine va conduce, de acum, Realitatea

Cozmin-Gusa-foto

Cozmin Gușă a pus punct. Patronul postului Realitatea, acum, Realitatea Plus, începe un nou capitol. Nu se va mai ocupa de programul TV.

Consultantul politic a vorbit, luni seara, despre cine va conduce Realitatea Plus, dar și despre Oreste și Miron Mitrea.

Nu se mai ocupă de partea managerială

Gușă a declarat că îi predă frâiele partenerului său, Miron Mitrea.

”Pentru că am fost întrebat peste tot de Realitatea Tv, vă spun că nu mă mai ocup din punct de vedere managerial. Se ocupă partenerul meu, Maricel Păcuraru. Pot să spun că este mult mai pragmatic decât mine.”, a spus Cozmin Gușă, luni seara, la ”Legile Puterii”.

Acesta a mai declarat că nu este partener cu Miron Mitrea și nu a avut legătură cu venirea Ancăi Alexandrescu la Realitatea Plus și nici cu venirea lui Oreste.

”Ceea ce este un lucru bun și dedică mai mult timp pentru așa ceva. Nu sunt partener cu Miron Mitrea, dar am salutat venirea lui la Realitatea, iar evoluția de aseară a fost interesantă. El este partener cu partenerul meu. N-am fost implicat în transferul către Realitatea nici al Ancăi Alexandrescu, nici al lui Oreste Teodorescu, care și-au luat câte ‘o postată’, cum zicem noi în Ardeal. Politica de stânga- Anca Alexandrescu- și Oreste- politica de dreapta- și greblează aceste câmpuri.”, a mai precizat Cozmin Gușă.

Oreste va prezenta fosta emisiune a lui Rareș Bogdan

De la 1 martie, Oreste Teodorescu este noul prezentator al emisiunii Jocuri de putere. Acesta va mai coordona si site-ul realitateadinpnl.net. După plecarea lui Rareş Bogdan la Bruxelles, emisiunea a fost moderată de Adrian Bucur și Costi Rogozanu. Ulterior, Bucur a fost înlocuit de Marinela Mititelu, ea fiind înlocuită în final cu Oreste.

Citește și:

Revista Presei