Cozmin Gușă este terminat! Informația care-l distruge. Rolul lui Rareș Bogdan

Cozmin-Gusa-foto

Realitatea Tv a fost închisă, însă la foarte puțin timp a apărut Realitatea Plus, adică aceeași televiziune, aceiași oameni (mai mult sau mai puțin, pentru că o parte și-au dat demisia), doar numele postului s-a schimbat puțin. După plecarea lui Rareș Bogdan de la postul patronat de Cozmin Gușă, însă audiențele au început să scadă vertiginos.

Denise Rifai rămâne, însă o moderatoarea cu priză la public, chiar dacă audiențele nu sunt pe măsura așteptărilor. Totuși aceasta este o figură care reușește să se impună pe piața media.

Dacă Rareș Bogdan s-a înscris în PNL și a devenit vioara întâi în materie de comunicare și imagine, ei bine o mișcare similară a încercat și fostul sau actualul prieten, Cozmin Gușă cu PSD, doar că nu i-a ieșit deloc. Cei doi nu mai par a fi în cele mai bune relații, mai ales în contextul în care fosta vedetă de la Jocuri de Putere a dat lovitura în politică.

În schimb, Gușă practic este în continuare doar patronul Realitatea Plus, care, din păcate se află în declin. Căci în ecuația social democraților nu se vede deloc.

Digi urcă, Realitatea scade?

O analiză Forbes pe luna ianuarie arată că Digi 24 a urcat pe locul 6 în rândul publicului urban, devansând TVR 1. În clasamentul publicat, redat mai jos și de VoxBiz, însă Realitatea Plus nici nu există.

Televiziunile care au înregistrat creșteri de audiență în ianuarie față de luna precedentă: Pro TV (+29.000), Kanal D (24.000), România TV (11.000), Antena 3 (7.000), Prima TV (2.000), B1 TV (4.000), TVR 2 (3.000) și Antena Stars (4.000). TVR 1 și Național TV și-au păstrat ratingul mediu din decembrie 2019, scrie Forbes.

Realitatea Plus nu se regăsește în clasament. Ori a scăzut atât de mult încât nu mai are audiență nici cât Cartoon Network, ori Kantar nu a dorit să-i mai măsoare, deși ar fi bizar.

Revista Presei