CRBL a plecat definitiv din România! În ce țară s-a mutat cu toată familia și ce job surprinzător are acolo

CRBL

După ce a câștigat Asia Express, CRBL urma să continue acest proiect în calitate de co-prezentator al Ginei Pistol. Urma să facă echipă cu Oase, cel care i-a fost partener și în competiția difuzată de Antena1. Doar că propunerea financiară a producătorilor nu l-a mulțumit și a încercat să obțină mai mulți bani.

Fără să-l informeze, Oase a ales să semneze singur cu Antena1, lăsându-l practic pe CRBL, cel mai bun prieten al său, fără obiectul negocierii. Artistul a fost extrem de supărat și a urmat o serie de replici dure în presă, dar în cele din urmă Oase a mers ca și co-prezentator la Asia Express, de unde ar fi încasat, conform surselor VoxBiz aproximativ 15.000 de euro.

Dezamăgit de cum merg lucrurile în țară și de trădările neașteptate, CRBL a decis să se mute definitiv în Spania, împreună cu soția sa, Elena și fiica lor. Acum ei locuiesc într-o zonă de plajă, lângă Valencia și au părăsit definitiv țara în septembrie. Dezvăluirea a fost făcută la Pro Tv, în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

Ce job are CRBL în Spania

Întrebat de Adela Popescu cum se întreține acolo, CRBL a spus că momentan are un job și nu prea are. Mai exact el și-a adus toate instrumentele din România și lucrează de acasă la albumul său. În fiecare lună lansează și câte un clip pe Youtube. Din păcate, acesta nu se bucură de foarte mare succes pe rețelele de socializare, dar este posibil ca în perioada următoare să ne facă o surpriză foarte plăcută.

CRBL a mai povestit și că pandemia i-a cam dat planurile peste cap, dar că din 2021 are un proiect pe care intenționează să-l demareze. Momentan învață limba spaniolă și face ceea ce-i place, muzică.

Revista Presei