Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Cream este istorie! Cine este noua cucerire a lui Cătălin Cazacu

  1. Home/
  2. Entertainment/

Cătălin Cazacu se dovedește a fi un mare cuceritor, indiferent de circumstanțe. După ce a flirtat cu Cream – Claudia Pavel la începutul Exalton, acum acesta a început să aibă o nouă favorită. Și ținând cont că nici logodnică nu mai are, este liber să-și găsească o nouă iubită. De data aceasta, “victima” pare să fie războinica Alina.

ReclamaDuminică seara, Războinicii și Faimoșii s-au luptat din nou pentru mâncare. Cele două echipe au avut parte de un mini game, unde câștigătorul era desemnat în funcție de culorile de pe spatele cuburilor, pe care trebuiau să le întoarcă. În momentul confruntării dintre Cătălin Cazacu și Alina de la Războinicii, cei doi au avut parte de o serie de coincidențe. Ridicau aceleași culori de cuburi, iar acest lucru a stârnit o serie de glumițe între cei doi, dar și între colegi.Pe tot parcursul jocului, atât Alina, cât și Cazacu, s-au tachinat, iar la sfârșit s-au îmbrățișat, scrie cancan.ro.

Giani Kiriță: “Cazacu, nu privi în ochii ei. Băi, nu mai vorbi cu ea”/ Cătălin Cazacu: “Cu mustața asta nu mai are cum să am noroc în dragoste. Sunt urâțel, nu mai am nici o șansă în dragoste”/ Alina: “Cătă, cred că avem noroc până la urmă”/ Cătălin Cazacu: “Cred că suntem sortiți”, a încheiat sportivul.

Vezi și Imagini pe care Gabriela Cristea le vrea jos de pe internet! Complet goală, în ipostaze incendiare

ReclamaVezi și Nu poate să o uite! Ce cadou i-a trimis recent Smiley fostei iubite Laura Cosoi! Reacția parterenilor

Între timp, Cream și-a luat mașina nouă

“Nu stiu daca va continua relatia lor si, sincer, nici nu ma intereseaza foarte tare. Daca va continua le doresc sa fie fericiti si sa nu pateasca niciodata ce am patit eu”, a spus pentru WOWbiz.ro, Ana Roman, cea care ar fi trebuit să se căsătorească în viitor cu motociclistul Catalin Cazacu, de la Exatlon.

Mesajul a venit după ce s-a aflat că între Cream (Claudia Pavel) și Cazacu ar fi mai mult decât o prieteni. Deși cântăreața a trecut și ea prin momente dificile și are un copil cu un american cu care este în conflict, acum pare să fi înflorit și să aibă din nou foarte mult entuziasm în tot ceea ce face. Dupa eliminarea de la Exatlon, Claudia Pavel, a luat o serie de decizii, una dintre ele fiind de-a dreptul neașteptată, dar ținând cont de pasiunea noului iubit pentru mașini, cumva justificată. Cantareata e hotarata sa-si achizitioneze un bolid de fite al carui pret este in jur de 100.000 de euro. Ea a fost deja la cateva showroom-uri sa vada niste modele de astfel de bijuterii pe patru roti si inca nu e decisa ce sa-si achizitioneze. Cert este ca artista vrea masina noua!

Loading...

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook